YesLove Suede

Even tussen al die warme en donkere kerstkleuren uit hoor! Want na de warmte van de kerst blijft nog de ijskoude winter over. Dit vind ik misschien wel het ergste van de hele feestdagen. Oke, kerst en ik zijn geen vriendjes maar als je dan bedenkt dat daarna niets anders is dan kou… BAH! Nee ik vind het echt niets 😉

DSC_3169-BorderMakerBij de ijskoude winter denk ik al gauw aan de kleur blauw. De helder blauwe lucht en mijn blauwe vingers en tenen van de kou. Natuurlijk is dit een beetje gekkigheid. Maar ijsig blauw is natuurlijk wel enorm mooi als je het combineert met de sneeuw ofzo. Van mij hoeft het ook echt niet te gaan sneeuwen maar goed.

Een hele tijd geleden kocht ik een prachtige blauwe Suede lak van YesLove. Ja een merk wat ineens is opgestaan en wat je dan ook ineens overal tegen komt. Nou prima want ik vind het een super geweldig budget merk met mooie lakken. En laat deze lak nou ook nog eens een soort van zilveren shimmerflakies bevatten. Hierdoor komt de kleur nog mooier uit!

DSC_3170-BorderMaker

Deze E10 blauwe suede lak van YesLove is dekkend in 2 dunne laagjes. De lak lakt enorm prettig met de smalle platte kwast. De lak droogt snel en toch wel wat mat op. Ook vond ik er zelf een lichte textuur in zitten.

DSC_3177-BorderMaker DSC_3178-BorderMaker DSC_3179-BorderMaker

YesLove lakken zijn goede budget lakken en sinds kort ook online te koop bij de YesLove-shop.nl . Per lak betaal je €2,50 en voor sommige speciale lakken €2,99 en op de standaard lakken geld ook nog 3 voor €5,00 actie! En dat voor een flesje van 16ml (groter dan OPI en China Glaze)!!

Liefs Wendy

 

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to YesLove Suede

  1. Deze vind ik weer zo mooi zeg, wauw 😀

  2. Prachtige kleur! Ik word steeds benieuwder (is dat wel een woord, haha) naar Yes Love! Ze zien er zo leuk uit

  3. Wat een mooie kleur! Prachtige finish ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge