YesLove *Leather Green*

Tijdens mijn vakantie in Spanje zag ik in een shoppingmall een winkeltje met veel verschillende lakjes voor een heel klein prijsje. De eerste keer liepen we er gewoon langs maar de 2e keer wou ik toch even kijken.

Ik besloot een aantal van deze lakken mee te nemen niet verder kijkend naar merk of wat dan ook. Puur uitzoeken op kleur. Toen we in ons appartement waren zag ik dat een enkel van deze lakjes van YesLove waren. Maar deze flesjes kende ik nog helemaal niet… En tijdens het swatchen kwam ik er ook nog eens achter dat er een leather lakje tussen zit.

Leather Green, zo noem ik dit lakje maar even voor het gemak. De lakjes van YesLove hebben helaas geen naam maar een nummer, deze heeft nummer G6-4. Deze groene lak neigt enorm naar neon maar bevat prachtige shimmers. Hierdoor viel hij mij ook meteen op in het winkeltje. Met 2 laagjes is de lak prima dekkend en hij droogt ook matte op. Ik vind dit wel een leuk vrolijk en zomers lakje. Dat het om een bekend merk ging met een bekende finish maakt me niet zo veel uit. Ik kocht dit lakje dus in Spanje maar hij zal ook vast in Nederland verkrijgbaar zijn. Meestal kosten YesLove lakjes rond de €2,00 per stuk.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to YesLove *Leather Green*

  1. Fijn en fris kleurtje! “Like” voor de finish 😀
    NailTalk onlangs geplaatst…Sponge some color – Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge