Yes Love *Orange Leather*

Langzaam maar zeker ben ik mijn to do bak aan het leegmaken. Er was een tijd dat ik best veel kocht maar dat is op de 1 of andere manier verleden tijd. Tuurlijk zie ik nog wel eens mooie dingen online maar op dit moment heb ik niet de behoefte ze te kopen.

In mijn to do bak staan nog een aantal Yes Love lakken. Van Neon Speckled tot aan de Concrete lakken. Maar vandaag een andere namelijk een lak uit de Leather collectie. De flesjes van Yes Love zijn simpel en toch duidelijk. Met 15ml zijn ze best groot voor een budget merk.

Deze prachtige Oranje Leather lak heeft een mooie glans door de micro shimmers die erin zitten. Met 3 laagjes heb je een mooie dekkende lak die een fijne textuur heeft en mat op droogt.De lakken van Yes Love zijn enorm budget. Zo betaal je voor een lakje met 15ml rond de €2,00 per stuk. Yes Love is te vinden op verschillende braderieën en bij verschillende webshops.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Yes Love *Orange Leather*

  1. Leuke textuur heeft deze lak…..
    Petra onlangs geplaatst…Monday Manicure: Big Bling Purple …My Profile

  2. Ik ben niet zo van de oranje eerlijk gezegd. Maar mooie finish en je handen lijken echt super bruin! (en dat nog vóór de vakantie haha)
    NailTalk onlangs geplaatst…China Glaze The Giver – Friends Forever Right and Givers ThemeMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge