Yes Love G4-5

Ik heb nog een heel arsenaal aan Yes Love lakken dus er komen de komende tijd wel een aantal meer voorbij. Want buiten de Neon Speckled lakken hebben ze nog meer prachtige lakken in verschillende finishes.

Liquid Sand, Textuur, Sugar nails alles hebben we al gehad. Maar het zogenaamde beton effect kende ik nog niet. Eigenlijk komt het erop neer dat het net als al die andere lakken gewoon een textuur lak is. Yes Love noemt deze lakken dus Concrete/Beton. Ook deze lakken zitten in de grote flesjes met een inhoud van 15ml. De kwast is net als bij de andere Yes Love lakken gewoon rond.G4-5 is 1 van de 6 kleuren die deze collectie bevat. G4-5 is een mooie Turquoise kleur met allemaal kleine witte spikkeltjes. Die witte spikkeltjes zorgen voor het textuur in de lak wanneer deze opdroogt. Met 2 laagjes is de lak dekkend en hij droogt ook lekker snel.Hierbij moet ik wel zeggen dat de lak in het echt compleet dekkend eruit zag waar op de foto’s het een beetje faalde… 

Heb jij al een lak van Yes Love? Nee, dan zou ik zeker eens een kijkje nemen in hun webshop! Hier kosten de lakken maar €2,00 per stuk. En ze zijn het zeker waard!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Yes Love G4-5

 1. Ik heb nog geen lakjes van dit merk, maar ik ga zeker eens kijken. Ik heb wel een nagellakje in deze kleur, past perfect bij de zomer!
  Lonneke onlangs geplaatst…Review: Garnier Pure Active Fruit Energy Verkwikkende ScrubMy Profile

 2. Ik vind de kleur erg mooi! Maar het effect niet zo, ik hou meer van een glans 🙂
  Mirjam onlangs geplaatst…OPI lanceert nieuwe najaar/wintercollectie 2014My Profile

 3. Oh wauw. Mooi kleurtje! Leuk lakje weer van Yes Love!
  NailTalk onlangs geplaatst…Maybelline- Metal Me TealMy Profile

 4. gaaf kleurtje!
  femketje onlangs geplaatst…FOTD 14/7; Blurred Lines.My Profile

 5. Die kleur…. wauw!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…VipBox juli 2014My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge