Yes Love G11-5

Ik ben momenteel helemaal in to de pastel tintjes en als dit dan ook nog eens gecombineerd word met neon kleuren kan het bij mij niet meer stuk! Dus de nieuwe speckled lakken van Yes Love zijn na mijn mening helemaal geslaagd.

Toen ik deze nieuwe Speckled lakken voorbij zag komen op de Yes Love webshop kon ik net wachten om ze te bestellen en toen ik ze eenmaal thuis had was ik meer dan blij. Want ow wat zijn het mooie kleuren! De flesjes zijn mooi en typisch Yes Love met een mooie slanke taille. De inhoud mag er ook zeker zijn en met 15 ml zijn ze ook best groot. De ronde kwast lakt prima en is wat stugger om hierdoor de glitters beter vast te kunnen houden.G11-5 is de naam van dit lakje. Helaas en nummertje maar dat mag de pret zeker niet minder drukken. De witte basis waar na mijn mening een vleugje roze in zit is gevuld met veel neon glitters. Roze en gele hexagons, paarse oranje en groene kleine hexagons en dan ook nog eens gele, blauwe, roze en oranje gliters. Met 2 a 3 laagjes is de lak mooi dekkend. Dit is afhankelijk van de dikte van je lagen. Wat mij wel opviel was hoe meer lagen er op mijn nagels kwamen hoe langer de droogtijd was.Ook onder blacklight doen de neon glitters het fantastisch!Ik vind de lakken echt geweldig! En dit is slechts 1 van de 12 Neon Speckled lakken die er zijn. De lakken kosten maar €2,00 per stuk en dat voor een flesje met 15 ml! Soms kom je de lakken tegen op braderieën maar als je niet kunt wachten neem dan zeker eens een kijkje in de Yes Love webshop!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Yes Love G11-5

 1. Heel mooi!!!

 2. Wat een gaaf lakje! Echt mooi de neon glitters.
  Lonneke onlangs geplaatst…Beauty tips tegen wallenMy Profile

 3. Omg, deze is zo leuk!! En maar €2? Wauw!

 4. DIE IS LEUK!! Wat een super leuk lakje is dit zeg, ik ga snel eens kijken in de webshop 😀
  Kimberly onlangs geplaatst…Foto foto foto time! Met o.a. Limoen noodles, MacBook en series kijken!My Profile

 5. Prachtig lakje! En mooie foto’s ook!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Catrice Sun Glow Shimmering Bronzing Powder – 010 Shimmering BronzeMy Profile

 6. Ooh echt een heel tof lakje! Wauw, word er helemaal vrolijk van! 😀
  Mirjam onlangs geplaatst…Swatch: Essie – Romper RoomMy Profile

 7. wow wat een onwijs tof lakje deze ga ik binnenkort bestellen/kopen!

 8. Hij is echt leuk! En die laatste foto’s zijn ook erg gaaf! PS: je wk nagels staan online! 🙂
  NailTalk onlangs geplaatst…De leukste WK nagels!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge