Yes Love *G1-1 & G11-6*

Toen Yes Love hun neon speckled lakken uitbracht was ik al enorm enthousiast en besloot ik om ze allemaal aan te schaffen. Maar om ze allemaal aan jullie te laten zien kost wat tijd en doe ik het steeds per 2. Vandaag heb ik weer 2 van deze toffe speckled lakken voor jullie.

Yes Love is een merk wat bij mij bekend werd toen een vriendin een paar jaar geleden wat roze lakjes vanuit Spanje meenam voor mij. Deze zijn niet heel speciaal en vooral het flesje is erg gaaf. Maar deze flesjes zien er zeker ook helemaal top uit. Prachtige ronding en zilveren dop en een duidelijke opdruk. Gevuld met 15ml en een kwast die smal en plat is.G1-1 is een lila paarse basis lak met vooral groene, oranje, gele glitters. Meestal dekken dit soort lichte kleurtjes erg slecht maar met 2 laagjes heb je een perfecte dekking! De lak droogt lekker vlot en het effect ziet er top uit.

G11-6 is een licht gele basis met vooral neon gele, oranje, groene en paarse glitters. Helaas had dit basis kleurtje wel 3 laagjes nodig om het geheel goed en mooi dekkend te krijgen maar doordat de droogtijd lekker vlot is is dit geen probleem.

Ook onder blacklight doen deze lakken het erg goed.Yes Love lakken kun je in diverse loomstores vinden maar online kun je ze bij de Yes-Love webshop vinden en kosten de lakken €2,00 per stuk. Ik zeg prima budget lak en een goede prijs kwaliteit verhouding!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Yes Love *G1-1 & G11-6*

  1. die lila is echt pretty 😀
    femketje onlangs geplaatst…FOTD 15/9; Mermaid On Land.My Profile

  2. Ooh met blacklight zijn ze gaaf! Ik vind ze erg tof voor een feestje 🙂
    Mirjam onlangs geplaatst…Nail Challenge dag 14: Flower NailsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge