Yes Love Blush Set

In mijn shoplog van Yes Love liet ik jullie buiten de hoeveelheid nagellak ook wat andere beauty producten zien. 1 van die producten was een blush.

Ik vind het altijd lastig om via internet een blush aan te schaffen. Ik heb een redelijk lichte huid en heb vaak wat rode wangen. Voor je het weet heb je een blush die veel te rood is of veel te bruin. Toch waagde ik een gokje bij Yes Love.

Over het algemeen ben ik erg enthousiast over deze producten. De eyeliners zijn mooi en goed, de mascara is een echte aanrader, om over de lakken maar te zwijgen ;-). Dat was de reden van mijn nieuwsgierigheid naar de blush. Ik koos nummer 3 uit en toen ik hem kreeg was ik blij dat het een mooie rozige peachy kleur was.De verpakking van de blush ziet er erg simpel uit. Onder het plastic doorkijk venster zie je de kleur van de blush, wanneer je deze open maakt zit er onder de blush nog een verdieping. Hier zitten een spiegel en een kwastje in. Zelf gebruik ik dit soort kwasten niet. Maar het is handig voor onderweg.Wanneer je de swatches ziet is het echt een mooie kleur. Het pigment van deze blush is ook zeker goed te noemen. De kleur is mooi intens en heeft mooie shimmers. De swatch is maar 1 veeg.Bij de blush koos ik er ook voor om de blush kwast van Yes Love mee te bestellen. Ik heb zelf diverse duurdere kwasten maar was wel benieuwd naar deze. De kwast is rond en hierdoor doet hij mij meer denken aan een poeder kwast dan aan een blush kwast. De haren zijn niet heel zacht en vallen ook wel wat snel uit. Dus nee ik zou zeker deze kwast niet aanraden. Maar mocht je niet veel budget hebben is het zeker een leuke beginners kwast.Al met al ben ik zeker tevreden over de blush. Hij is mooi van kleur en past goed bij mijn huid. En dat voor €3,00. De blush kwast is voor een kwast van €2,00 zeker geen slechte kwast maar ik gebruik toch liever mijn duurdere kwast.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Ow ow ow! Dit is best te erg voor woorden. Afgelopen zomer liep ik in Duitsland en zag ik een schap vol prachtige lakken en lipsticks staan match-end aan diverse L'Oréal modellen. Ik koos voor de lipstick en de bijpassende nagellak.
 • Maanden liet ik de maandag voor wat het is maar sinds deze maand wil ik deze er toch weer bij oppakken. Het voelt goed om weer bezig te zijn en dat uit zich in alles en dus ook in de producten die ik deel met jullie!
 • Zo nu en dan kom je hier buiten nagellak ook andere producten tegen. Dit kunnen gadgets zijn maar ook make up producten waar ik zeer enthousiast over ben. Zo ook over deze lip protector.

Leave a comment to Yes Love Blush Set

 1. Ohh die blush is inderdaad schitterend Wendy. Ik moet echt oppassen, ik creëer geloof ik een nieuwe verslaving genaamd….blushes!!! 😉 Xx
  Mandy onlangs geplaatst…Too Faced Chocolate Bar eyeshadow palette (dupe)My Profile

 2. de tint vind ik erg mooi….en de prijs, prima!
  Petra onlangs geplaatst…Soyjoy! Proefpakketje ….My Profile

 3. de kwast is ook niet zo mijn ding inderdaad zoals jij zegt wel een leuke beginners kwast, de blush daarin tegen vind ik erg mooi een aparte kleur en daar houd ik wel van
  Angelique onlangs geplaatst…Treaclemoon cool melon frescaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge