Write & Share Your Link

Vorige maand had ik besloten dat ik op de laatste zaterdag van de maand een vaste categorie in mijn planning heb staan. Vandaag is het weer aan jullie om even te laten horen wie jullie zijn en wat jullie doen.

Ik vind het altijd heel erg leuk om op zulke manieren nieuwe blogs en/of webwinkels te ontdekken en dan ook zeker te lezen en te volgen. Daarom wil ik jullie bij deze de kans geven om zo ook je blog en/of webshop wat zichtbaarder te maken.

Laat in een reactie achter wie je bent, waar je over blogt, wat je eventueel verkoopt en wat je favoriete onderwerpen zijn. Ook zou ik het leuk vinden als je mij volgt!
Happy Spamming! 

Wendy Liefs

You might also like:

 • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
 • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
 • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Leave a comment to Write & Share Your Link

 1. Leuk! Ik schrijf over Beauty en fashion op http://beautytalk.be
  Je leest er ook reviews en personal stuff.
  Regelmatig komt er een winactie online!
  Eefje

 2. Hoi,
  Wat leuk dat we bij jou even mogen spammen. Ik ben Marjolein en ik ben eigenaresse van Beautylein.nl. Een site over alles wat met beauty te maken heeft! Neem gerust een kijkje wanneer je zin hebt.

  Liefs Marjolein

 3. mijn blog ken je nu denk ik wel 😀

  Deze persoonlijke beauty blog bestond alweer 3 jaar in oktober 2013! http://femketje.nl/ gaat over alles wat mij bezighoudt: van beauty, make-up, enorm veel nagellak en lifestyle met een lading gekkigheid tussendoor, tot mijn 2 katers, fotografie en modellenwerk. Er worden vooral veel reviewartikelen gepost en vaak ook winacties om al mijn lieve lezers te bedanken! <3

 4. Mijn blog bevat beauty, mode, muziek, film en tv en gaat ook over de sterren dus van alles een beetje. alles wat ik leuk vind en dat is best veel. en ook een beetje persoonlijk want ben dol op tags
  http://acrazyladysworld.wordpress.com/

 5. Hoi mijn naam is Angelique van http://www.beautyfizz.nl, een blog waar ik mijn passie over beauty deel. Reviews, looks en andere leuke onderwerpen komen aan het licht bij mij. Het lijk mij leuk om jou bezoekers eens bij mij te mogen ontmoeten. Wie weet tot een keer bij mij. Liefs Angelique.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge