Write & Share Your Link

Het nieuwe jaar is alweer een maand van start. Iedereen heeft denk ik een beetje zijn draai kunnen vinden en is bezig met de goede voornemens (mocht je die hebben). Voor het eerst dit jaar mogen jullie dan ook even een plekje innemen in the World of MissPinkyNails.

Normaal verwijder ik je link in een reactie maar tijdens het spammen wil ik jullie de mogelijkheid bieden om je eigen stukje www bekender te maken. Leer nieuwe sites, blogs, webshops kennen en deel jou eigen links zodat anderen jouw blog of social media weer leren kennen.

Ik zou het ook erg leuk vinden als jullie mij volgen op diverse social media.
Happy Spamming!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Het is alweer even geleden en aangezien ik weer een aantal nieuwe Bloglovin' volgers heb ben ik weer bereid om mijn stuke www af te staan om nieuwe blogs, shops of andere sites te leren kennen.

Leave a comment to Write & Share Your Link

 1. Leuk dat we mogen spammen. Op mijn blog komen notd’s voorbij maar ook leuke nailarts zoals “Louboutin” nails, disney nails en nog veel meer. Ik schrijf ook reviews over beauty producten. Ik laat je meegenieten met mijn (foto) shoplogs die vaak low budget zijn! En zo nu en dan komt er een leuke beauty DIY voorbij. Ook geef ik soms een budgettip. Ach..neem een kijkje en laat vooral een reactie achter. 😉 Lieve groetjes Mandy. http://mandybos.blogspot.nl Ps er loopt op het ogenblik een leuke winactie op mijn blog waar je zelf je cadeau bij mag uitkiezen. Neem vooral een kijkje 😉 Xx
  Mandy onlangs geplaatst…Makeup Revolution Flawless 32-delig oogschaduw palette.My Profile

 2. Happy spamming, YAY! 🙂 Mijn blog heet NailTalk en elke dag zul je daar swatches voor bij komen, reviews en nail arts. Voel je vooral welkom! <3
  NailTalk onlangs geplaatst…O.P.I. – Pink it ThroughMy Profile

 3. Dank je wel;–))
  Ik ben Berdien, 29 jaar, en blog op http://bybird.weebly.com over mijn leven met de chronische ziekte van Lyme.
  Berdien onlangs geplaatst…Zij Lyme’en ook deel 2My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge