Write & Share Your Link

De dagen na kerst zijn altijd erg leeg en vreemd. Vele mensen gaan dan even rustig zitten en bekijken wat ze allemaal aan prachtige kado’s hebben gekregen. Of al ruilen omdat het niet het juiste is. En speciaal voor deze dag na kerst mogen jullie bij mij even spammen.

Normaal verwijder ik je link in een reactie maar tijdens het spammen wil ik jullie de mogelijkheid bieden om je eigen stukje www bekender te maken. Leer nieuwe sites, blogs, webshops kennen en deel jou eigen links zodat anderen jouw blog of social media weer leren kennen.

Ik zou het ook erg leuk vinden als jullie mij volgen op diverse social media.
Happy Spamming!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Write & Share Your Link

 1. Wat leuk dat we mogen spammen. Ik volg je al een tijdje via bloglovin.
  Zelf ben ik nog maar net met mijn blog begonnen en kan dus wel wat extra publiciteit gebruiken 🙂
  Mijn blog http://www.nagelsmetstijl.nl is een persoonlijk blog waarop ik alles wat met nagels en stijl te maken heeft deel met de wereld. Natuurlijk vind ik het leuk als je eens een kijkje neemt!
  Groetjes, Charlene
  Nagels met Stijl onlangs geplaatst…Fijne kerstdagen!!!!My Profile

 2. http://www.dailynailsart.wordpress.com

  Voornamelijk blog ik over nagels, met zo nu en dan een uitstapje naar Fashion en LifeStyle. ☺
  Dailynailsart onlangs geplaatst…Outfit: Fluffy vestMy Profile

 3. Oh ff spammen! Mijn blog heet NailTalk en de naam zegt het al: alles over nagels, swatches en nail arts. Voel je welkom om een kijkje te komen nemen! http://www.nailtalk.nl
  NailTalk onlangs geplaatst…Winter Snowflake – Nail ArtMy Profile

 4. Super leuk! Ik blog op http://www.gekopmakeup.nl en elke dag komt er een artikel online over beauty en fashion. Soms plaats ik shoplogs en tutorials! Ook ik ben op allerlei social media te volgen, je vindt alle buttons rechts op mijn blog! Liefs Mariëlle
  mariëlle onlangs geplaatst…Review: Gillette scheergelMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge