Write & Share Your Link

Sow He! Het is alweer 2 maanden geleden dat ik voor het laatst een spam artikel online zette. Nou dan word het toch maar weer eens tijd om jullie de kans te bieden om eens flink los te gaan met jullie links!

Normaal verwijder ik je link in een reactie maar tijdens dit artikel wil ik jullie de mogelijkheid bieden om je eigen stukje www bekender te maken door te reageren in een reactie. Leer nieuwe sites, blogs, webshops kennen en deel jou eigen link zodat anderen jou site, blog en/of webshop weer leren kennen.

Ik zou het natuurlijk ook leuk vinden als jullie mij volgen op diverse social media. Zodat ik jullie daar ook weer terug zie!
Happy Spamming!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
 • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
 • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Leave a comment to Write & Share Your Link

 1. Leuk dat we mogen spammen. Op mijn blog komen notd’s voorbij maar ook leuke nailarts zoals “Louboutin” nails, disney nails en nog veel meer. Ik schrijf ook reviews over beauty producten. Ik laat je meegenieten met mijn (foto) shoplogs die vaak low budget zijn! En zo nu en dan komt er een leuke beauty DIY voorbij. Ook geef ik soms een budgettip. Ach..neem een kijkje en laat vooral een reactie achter. 😉 Lieve groetjes Mandy. Ps er loopt op het ogenblik een leuke winactie waar je het boek “Handboek Beauty & Style” kunt winnen. http://mandybos.blogspot.nl
  Mandy onlangs geplaatst…*Budgettip*: Perfect Touch blushers/face powder. (Big Bazar)My Profile

 2. Ahhh leuk, even niet irritant spammen 😛
  Mijn blog heet NailTalk en daar vind je alles wat met nagels te maken heeft: nagelverzorging, swacthes en leuke nail arts. Voel je welkom een kijkje te komen nemen! 🙂

  >> http://www.nailtalk.nl <<
  NailTalk onlangs geplaatst…Feel the Blues – Nail ArtMy Profile

 3. Wat lief dat je ons een kans geeft ons blog in de spotlight te zetten, Die kans kan je niet laten liggen, zou ik zeggen. Ik weet dat je regelmatig bij mij komt lezen, en dat vind ik echt gaaf…maar ook je andere lezers zijn natuurlijk erg welkom…
  Zelf heb ik sinds een niet al te lange tijd een blogje wat gaat over de manier waarop ik over mijn beauty en life style ervaringen schrijf. Dit kan dus echt over verschillende onderwerpen te gaan…..De blogjes zijn geschreven vanuit mijn gevoel en denkwereld en probeer dit zo uitgebreid mogelijk te beschrijven Ze zijn mijn persoonlijke beleving, waarin je dit soms ook in de details terug kunt vinden…
  Je kan mijn blog vinden op http://www.heelgewoondagelijks.blogspot.nl
  Groetjes Petra
  Petra onlangs geplaatst…Life care, …Nagellak remover pads!My Profile

 4. Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn naam is Mariëlle, ik ben 19 jaar en ik blog op http://www.gekopmakeup.nl. Mijn artikelen gaan over beauty, fashion, DIY en nog veel meer. Elke dag komt er een artikel (soms een video) online over één van deze onderwerpen. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen, als je het leuk vindt, kun je me volgen op Bloglovin. Ook op Instagram ben ik erg actief: gekopmakeup. Mocht je ook graag video’s (zoals shoplogs of tutorials) kijken dan kun je je abonneren op mijn Youtube kanaal: Mariëlle M. is de naam van mijn kanaal. Overigens heb ik ook net een Twitter account en een Facebookpagina, beiden onder de naam Gekopmakeup
  Liefs Mariëlle
  Mariëlle onlangs geplaatst…Dr. Hauschka event + WinactieMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge