Write & Share Your Link

Sow He! Het is alweer herfst en de laatste zaterdag van September. Volgende maand is het alweer Oktober, de maand van Halloween en helaas ook weer de wintertijd… Maar voor nu is het weer tijd om te Spammen.

Normaal verwijder ik je link in een reactie maar tijdens het Spammen wil ik jullie de mogelijkheid bieden om je eigen stukje www bekender te maken. Leer nieuwe sites, blogs, webshops kennen en deel jou eigen link zodat anderen jou blog weer leren kennen.

Ik zou het ook erg leuk vinden als jullie mij volgen op diverse social media.
Happy Spamming!

Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
  • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Leave a comment to Write & Share Your Link

  1. Leuk dat we dit mogen doen 🙂 Mijn blog is http://www.feliciards.com en sitenaam: MUSE by Felicia Rodrigues dos Santos. Ik schrijf zes dagen in de week een artikel over ofwel lifestyle, carrière, beauty en inspiratie dingen. Als je ambitieus bent en er altijd goed uit wil zien, dan ben je op mijn blog zeker aan het goede adres 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge