Write & Share Your Link

Jemig! Waar blijft de tijd. Afgelopen weken heeft mij nog meer doen beseffen dat je moet genieten van alles in het leven want voor je het weet… Nou ja jullie weten wel wat ik bedoel! Tijd voor wat leuks!

Eigenlijk doe ik dit altijd op de laatste zaterdag van de maand maar ik ben het totaal vergeten dus dan halen we dat nu gewoon in natuurlijk! Normaal haal ik een link uit een reactie of verwijder ik een reactie maar vandaag mag het. SPAMMEN!

Op deze manier leer ik en anderen nieuwe blogs kennen en ik vind het altijd heel erg leuk om op zulke manieren nieuwe blogs en/of webwinkels te ontdekken en dan ook zeker te lezen en te volgen. Daarom wil ik jullie bij deze de kans geven om zo ook je blog en/of webshop wat zichtbaarder te maken.

Laat in een reactie achter wie je bent, waar je over blogt, wat je eventueel verkoopt en wat je favoriete onderwerpen zijn. Ook zou ik het natuurlijk erg leuk vinden als je mij volgt!

Happy Spamming!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
  • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Leave a comment to Write & Share Your Link

  1. Wat leuk! Mijn naam is Mariëlle, ik ben 19 jaar en ik blog op http://www.gekopmakeup.nl. Mijn artikelen gaan over beauty, fashion, DIY en nog veel meer. Elke dag komt er een artikel online. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen! Liefs Mariëlle
    Mariëlle onlangs geplaatst…Review: Action oogschaduw quatro’sMy Profile

  2. Ha, mij kennen jullie vast al wel van deze site! http://www.getyournailsdone.nl – veel nagellak, nail-art producten en ook sieraden! Voor een budgetprijsje 🙂
    Margo onlangs geplaatst…Nagellak trends najaar 2014/2015My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge