Write & Share Your Link

Jemig! Waar blijft de tijd. Afgelopen weken heeft mij nog meer doen beseffen dat je moet genieten van alles in het leven want voor je het weet… Nou ja jullie weten wel wat ik bedoel! Tijd voor wat leuks!

Het leuke is dat jullie vandaag mogen spammen. Normaal haal ik een link uit een reactie of verwijder ik een reactie maar vandaag mag het. Op deze manier leer ik en anderen nieuwe blogs kennen en ik vind het altijd heel erg leuk om op zulke manieren nieuwe blogs en/of webwinkels te ontdekken en dan ook zeker te lezen en te volgen. Daarom wil ik jullie bij deze de kans geven om zo ook je blog en/of webshop wat zichtbaarder te maken.

Laat in een reactie achter wie je bent, waar je over blogt, wat je eventueel verkoopt en wat je favoriete onderwerpen zijn. Ook zou ik het natuurlijk erg leuk vinden als je mij volgt!
Happy Spamming!
Wendy Liefs

 

You might also like:

 • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
 • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
 • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Leave a comment to Write & Share Your Link

 1. Wat lief van je dat je ons een kans geeft ons blog te promoten, Ik ben Petra, Zelf heb ik een blogje wat gaat over de manier waarop ik over mijn beauty en life style ervaringen schrijf, dit kan dus over verschillende onderwerpen te gaan…..De blogsjes zijn geschreven vanuit mijn gevoel en denkwereld en probeer dit in een soort korte verhaal vorm te beschrijven. Ze zijn een persoonlijke beleving, waarin je soms ook persoonlijke details terug kunt vinden…
  Ik zou het leuk vinden als je eens zou komen lezen, en natuurlijk geld dat ook voor andere lezers..Je kan mijn blog vinden op http://www.heelgewoondagelijks.blogspot.nl
  Petra onlangs geplaatst…Low budget w7 …wishlistje!My Profile

 2. Altijk leuk, even spammen! Mijn blog heet NailTalk en de naam zegt het eigenlijk al. Swatches en nail art vind je voornamelijk op mijn blog. Kom je een kijkje nemen?
  http://www.nailtalk.nl
  NailTalk onlangs geplaatst…ColorClub- Eternal BeautyMy Profile

 3. Wat leuk dat we mogen spammen!
  Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje kwamen nemen op mijn blog.

  http://nogeenboek.wordpress.com

 4. Wat mooi dat je de blog zo begint, even stil zetten bij wat er allemaal is gebeurd! En lief dat je ons deze kans geeft, dankjewel daarvoor!
  In het dagelijkse leven kom ik onwijs veel fijne en inspirerende dingen tegen, die ik graag deel via mijn blog. Via http://www.tijdomtedromen.nl probeer ik wat meer positiviteit de wereld in te sturen, met als doel dat een lezer mijn blog wegklikt met een glimlach op het gezicht. Hoera! 🙂
  Irma onlangs geplaatst…11 redenen om gelukkig te zijn.My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge