Write and Share Your Link

Het is weer de laatste zaterdag van de maand. Jemig deze maand is echt heel hard gegaan. Ik heb genoeg meegemaakt en het is een spannende maand geweest. Maar vandaag is het even aan jullie!

Vandaag mogen jullie spammen. Normaal haal ik een link uit een reactie maar vandaag mag het. Op deze manier leer ik en anderen nieuwe blogs kennen en ik vind het altijd heel erg leuk om op zulke manieren nieuwe blogs en/of webwinkels te ontdekken en dan ook zeker te lezen en te volgen. Daarom wil ik jullie bij deze de kans geven om zo ook je blog en/of webshop wat zichtbaarder te maken.

Laat in een reactie achter wie je bent, waar je over blogt, wat je eventueel verkoopt en wat je favoriete onderwerpen zijn. Ook zou ik het leuk vinden als je mij volgt!
Happy Spamming!

Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
  • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Leave a comment to Write and Share Your Link

  1. Ik blog op http://smilingbeauties.blogspot.com over beauty, lifestyle, recepten, persoonlijk en meer. Dit alles met een flinke dosis humor en oprechtheid. Ook heb ik een blogsale met nog genoeg leuke spulletjes! Dus kom vooral even kijken 🙂
    Roxanne onlangs geplaatst…Balea Wellness Foot ButterMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge