Wow, Wow, WOW!

Color Victim van P2 is ondertussen wel een merk wat jullie vaker bij mij voorbij zien komen. Het is een prachtig en een enorm budget merk. De lakken zijn erg goed van kwaliteit en er is gewoon niet gauw iets mis mee. Ja, ik ben tevreden over P2 en ik zou zo meer lakjes van P2 in mijn stash willen. Maar soms kun je gewoon weg niet alles hebben.


De lakken van P2 hebben allemaal super leuke namen. Wow wow wow! is deze mooie zalm roze tint. Ik vind dit echt en heerlijk lente kleurtje. En dat in donkere dagen. Waarom niet? Word je toch lekker vrolijk van. P2 heeft echt super simpele flesjes. Gewoon van glas en een prachtige zilveren opdruk. In het flesje zit een inhoud van 8ml. De dop is mooi zilver en het kwastje zit aan een korte steel en is wat breder dan een standaard kwastje. De hals van het flesje is wel lang en geeft hierdoor een net wat sjiekere uitstraling.

Wat mij totaal verraste was dat deze lak dekte in 1 laagje. Maar dit kan komen doordat de substantie net wat dikker is en het een cremig lakje is. Hierdoor lakt hij net wat stroever. Wel was de lak enorm snel droog!


Op mijn ring vinger bracht ik nog een klein detail aan met een stukje Mermaid Hair in de kleur Peach aan. Dit komt later nog wel een keer uitgebreid terug.

P2 is te koop in Duitsland bij de DM Drogist en de lakjes kosten €1,55 per stuk. 

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Wow, Wow, WOW!

  1. wauw prachtige kleur! Jammer dat het alleen in Duitsland te verkrijgbaar is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge