Wouter Trakteert!

Wendy WinactieOndanks dat er vanavond natuurlijk weer gevoetbald moet worden om door te kunnen naar de volgende rond is er nog een feestje! Wouter die is vandaag jarig en speciaal om te trakteren zocht hij wat leuke spulletjes bij elkaar!

Vorig jaar konden jullie al een pakketje winnen wat door Wouter zelf was samen gesteld en omdat hij afgelopen jaar zelf ook wat artikelen heeft geschreven in Amerika besloten we nu dat hij weer een leuk pakketje ging maken voor jullie!Wat kun je allemaal winnen?:
-Kruidvat Bodylotion – in de geur – coconut & Shea butter
-Een oogschaduw palette
-Catrice – Luxury Lacquers – It’s A PINKini World
-Catrice – Planet Tokyo
-P2 Lost In Glitter – Start Wild!
-Nagelvijl van zijn favorite achtbaan AIR
-Nail Art penselen
-Dottingtool

Wat mogen jullie doen om kans te maken op dit pakketje.
-Laat een leuke verjaardagsreactie achter met daarin de reden waarom jij wel zou willen winnen.
-Laat een geldig email adres achter in het daarvoor bestemde vakje
-Volg mij op Bloglovin’

Om nog wat extra kans te maken kun je het volgende doen:
-Verzend de tweet en laat in je reactie de link van je tweet achter. “RT Win een leuk traktatie pakketje van de jarige @Wouter_H die hij heeft samengesteld voor @MissPinkyNails Check -> http://misspinkynails.nl/wouter-trakteert/!”
-Hoort zeg het voort! Deel het op allerlei andere leuke manieren

Deze winactie duurt tot en met 16 Juli 23.59. De winnaar zal op 17 Juli een berichtje ontvangen via de mail. Houd hierbij ook je spamfolder goed in de gaten!

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
 • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
 • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Leave a comment to Wouter Trakteert!

 1. Haha wat lief! Jullie zijn ook zo schattig, elke keer dingen weggeven 🙂 superleuk!

 2. Proficiat voor Wouter!

 3. Gefeliciteerd met je ventje, dat jullie het maar heerlijk in Duitsland mogen hebben!
  Angelique onlangs geplaatst…Max & More baby pink, soft coral, tullip pink, raspberry, cranberry & maroccan redMy Profile

 4. My god, echt veel winacties! Deze laat ik echter aan mij voorbij gaan, denk dat er iemand anders veeel blijer van wordt! (nog steeds geen fan van roze, sorry 😉 )

  Wel wens ik jou en je geweldige vent alsnog een hele fijne verjaardag toe, zó leuk dat jullie gewoon dingen weggeven op jullie verjaardagen! 🙂 Word er helemaal blij van!
  Nienke onlangs geplaatst…Big eyeliner reviewMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge