Worlds First Problem *For Me*

Nou zo erg als de titel het doet vermoeden is het ook weer niet hoor. Eigenlijk zijn er veel ergere dingen in de wereld gaande. Maar op dit moment met dit rot weer buiten bepaald het toch wel deels mijn humeur.

Hoe en wat er dan aan de hand is? Dat ga ik jullie vandaag vertellen 🙂
Iets meer dan 2 weken geleden sneed ik in mijn nagel. Op de 1 of andere manier gebeurt me dit wel vaker. Helaas was het deze keer niet in mijn tip maar in mijn nagelbed. En helaas was het ook niet oppervlakkig maar er dwars doorheen. Na een flink bloedbad en even goed schoon gemaakt te hebben zag het er redelijk uit.Nu we 2 weken verder zijn ziet het er eigenlijk erger uit dan eerst. De onderste snee op de foto hierboven is los gelaten. Waardoor er nu een soort van gat in mijn nagel zit. Met die 2 spleetjes in mijn nagel kon ik nog wel gewoon lakken en foto’s maken maar nu er een gat in mijn nagel zit is dit een beetje een onmogelijk verhaal geworden. En eerlijk? Ik ga geen foto’s plaatsen met pleisters. Daar ben ik te perfectionistisch voor om dat te doen.Wat nu?! Helaas heb ik afgelopen week al alle artikelen geplaatst die ik nog had of die ik nog schrijven moest. Dus het vooruit werken is nu op… Ik heb voor komende week nog wel een gruwelijke halloween nail art voor jullie. En daarna kan ik vast wel wat inspiratie artikelen verzamelen maar dan ben ik bang dat we moeten wachten tot mijn nagel is uitgegroeid. Wat voor mij niet snel genoeg kan gebeuren. Want eerlijk, mijn nagels niet lakken of er niet mee bezig kunnen zijn…. Ik verveel me te pletter!!!!! Natuurlijk hou ik jullie op de hoogte van dit gruwelijke aangezicht!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)

Leave a comment to Worlds First Problem *For Me*

 1. Aijjjj, dit ziet er niet fijn uit, nu aar hopen dat je angels weer snel groeien zodat je weer lekker aan de slag kunt
  Petra onlangs geplaatst…Face food , Ginseng & Jasmine, sauna MaskerMy Profile

 2. Die Halloween nail art.. whaaaaaaaa gruwelijk! haha! Groei nagel, groei!
  NailTalk onlangs geplaatst…Spam je BlogMy Profile

 3. […] 18 oktober kwam er bij Wendy een artikel online dat ze voorlopig even niks kan met haar nagels. Dit door een vervelende wond midden op/in haar nagel. Toen ging er bij mij meteen de gedachte door mijn hoofd om een gast artikel te maken voor Wendy zodat ze toch nog iets online kan zetten op haar blog. […]

 4. […] liet een tijdje geleden al zien dat ik een klein ongelukje had gehad met mijn nagel. Nu ten tijde van Halloween en het gat in mijn nagel gingen de lugubere […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge