WK Oranje

Sinds er een Primark in Eindhoven zit en ik in de stad ben vind ik het heerlijk om er even rond te lopen. Even overal lekker tussen snuffelen en eigenlijk nooit met lege handen naar buiten gaan.

Afgelopen keer dat ik er was had ik al aardig wat kleding in mijn mandje maar toen ik bij de beauty producten kwam heb ik nog even rond staan kijken bij de nagellak. Ik zag een super leuk kleurtje van P.S. staan en nam hem mee. De flesjes van P.S. is vierkant en persoonlijk vind ik ze net zo lomp als de flesjes van de H&M. De inhoud is 10 ml en daarmee gewoon goed. De kwast is plat en breed maar wel recht afgesneden. Ik vind dit bij zo’n brede kwast zeker niet prettig lakken.Orange, is echt oranje. In het flesje lijkt het nog wat koraal pigment te hebben maar tijdens het lakken bleek het echt oranje te zijn. Wat ik wel weer jammer vind. De lak is dekkend in 3 dunne laagjes en droogt wat langzamer en iet wat mat op. De kleur is zeker NIET subtiel te noemen evenals de geur die de lak afgeeft.Bij dit soort knallende lakken vind ik het tegenwoordig wel erg leuk om even mijn blacklight trucje uit te halen. En zo ook bij deze lak! En ja het werkte!Gezien het WK dat vandaag begint en dat Nederland morgen moet voetballen vond ik het wel leuk om deze lak te laten zien. Hij is te koop bij Primark en kost €1,50.

HUP HOLLAND HUP!

Vergeten jullie de Happy Summer winactie niet?
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to WK Oranje

 1. o wauw, dit is wel een heel gaaf kleurtje oranje! En niet duur. 😉
  Mandy onlangs geplaatst…Cien Q10 Anti-wrinkle Day Cream, BESTE uit de test!!!My Profile

 2. Wow! 😀 Wat een gaaf lakje, TOP!
  NailTalk onlangs geplaatst…Swatches Beauty UK- Part 2My Profile

 3. woah die is goed fel zeg 😀
  femketje onlangs geplaatst…Essence – 176 Headphones On!My Profile

 4. Mooie knallende kleur 🙂
  Bianca onlangs geplaatst…Maybelline Colorshow Bleached NeonsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge