WK Oranje Winactie

Nederland oh Nederland, jij bent de kampoeeeeeeen! Wij houden van oranje, om zijn daden en zijn doen! En ow wat houden wij van oranje! Zoveel dat ik vandaag weer een leuke Oranje WK winactie doe!

Dit is al de 2e WK winactie maar het niet volledig WK het is ook vooral lekker zomers met een heerlijke knal kleur! Het Ciatè pakketje bestaat uit een super gave basis lak, topcoat en glitters voor over je nagels. Maar voor nu dus helemaal in WK/Oranje sferen!
Wat mogen jullie doen om kans te maken op dit pakketje.
-Laat een leuke reactie achter met daarin de reden waarom jij wel zou willen winnen.
-Laat een geldig email adres achter in het daarvoor bestemde vakje
-Volg mij op Bloglovin’

Om nog wat extra kans te maken kun je het volgende doen:
-Tweet het volgende en zet je link in de reactie erbij: RT, Volg @MissPinkyNails en scoor net als Nederland een super leuk pakketje! Check www.misspinkynails.nl/wk-oranje-winactie/
-Like mijn Facebook pagina en dit artikel en deel het met je vrienden.
-Hoort zeg het voort! Deel het op allerlei andere leuke manieren 🙂

Deze winactie loopt tot 26 Juni 23.59 uur. De winnaar zal op 27Juni een berichtje ontvangen. Houd hierbij je spam folder goed in de gaten. Zodat je voor het weekend dit leuke setje kan ontvangen!

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN!

Veel plezier!!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
 • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
 • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Leave a comment to WK Oranje Winactie

 1. Je hebt de smaak te pakken met de winacties! 🙂 Leuk! Ik sla ‘m over, net een heel leuk wk pakketje gewonnen dus gun het een ander. Heb wel getweet! 🙂
  NailTalk onlangs geplaatst…Let’s be romantic! – Nail ArtMy Profile

 2. wat een leuk setje. ik geef anderen de kans dit keer maar eens.haha. dus doe niet mee.

 3. Waarom ik zou willen winnen 🙂 :
  1. Lekker tutten met vriendinnen voor de wedstrijd
  2. Oranje supporten ( ze doen het vast veel beter als mijn nagels ook in oranje stemming zijn 😉 )
  3. Oranje is gewoon helemaal hip en happening
  4. Zal ik maar stoppen ;), kan nog wel even doorgaan..

 4. Omdat ik heel benieuwd ben naar het pakketje en mijn nagels er dan super gaaf uitzien voor de wedstrijd!

 5. Ik doe mee!!! Reden is omdat ik al heel lang graag een nagellak van dit merk wil en er erg nieuwschierig naar ben. Ik volg je op FB, Twitter en Bloglovin.. Groetje Lonneke
  Lonneke onlangs geplaatst…L’Oréal Paris Color Riche Quad S4 Tropical Tutu PaletteMy Profile

 6. Ik doe mee! Ik heb nog bijna niets van Ciaté, dus ik wil zeker kans maken op dit ‘pakketje’ 🙂

 7. awesome ik doe mee ;D ik heb alle stappen gedaan behalve FB en hier nog de tweet; https://twitter.com/femketje/status/480772242021027841

  en waarom ik wil winnen is omdat ik nog geen enkel ciate product heb! :O
  femketje onlangs geplaatst…WINACTIE: 2 Dag Entree Vouchers Bij Een Sauna Naar Keuze via SpaOnline.com!My Profile

 8. Link: https://twitter.com/NTHBRT/status/480808733065232384

  Met voetbal heb ik echt helemaal niks en het zou me voor geen meter boeien als we de finale niet halen. Sterker nog: ik baalde toen onlangs de winkels eerder dichtgingen vanwege voetbal en vind het maar gedoe allemaal. Daarentegen ben ik dol op cosmetica en op kleurtjes. Van het merk Ciaté heb ik nog nooit iets uitgeprobeerd en dat vind ik eigenlijk weleens tijd worden. Volgens mij staat dat merk wel voor goede kwaliteit.

 9. Ooh, wat leuk! Ik doe mee! Ik wil supergraag winnen! Ik ben dol op nagellak en op glitters! Dat is helemaal mijn ding! En oranje vind ik ook heel mooi, zeker nu met het voetbal is het echt een hebbeding! Ik kan niet zonder oranje!
  Ik heb helaas geen Twitter, maar met de rest heb ik mee gedaan!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Oh My Insta #25My Profile

 10. Natuurlijk gaan we vanavond gewoon weer de wedstrijd winnen hihi.. heb er nu alweer zin aan!!:):) Enne, dit superleuke setje wauw…Mooi hoor! Helemaal WK proof, maak graag een kansje… Wie weet voor in de finale;-) gaan we wel vanuit toch haha!!! Groetjess en fijne wedstrijd allemaal

 11. Reden? Ik was gister jarig! Haha 😛

  Lijkt me leuk om eens een luxer nagellak merk dan catrice of essence te proberen!

  Ik volg je op bloglovin, heb dit geliked en heb getweet: https://twitter.com/RantsandBeauty/status/481088142267908096 (maar die had je al gezien geloof ik 😉 )
  Nienke onlangs geplaatst…NOTD: World Championship and Birthday!My Profile

 12. Ohh wat een super leuk setje!
  Ik zou dit graag willen winnen zodat ik Nederland nog beter kan aanmoedigen en mijn vriend kan overtreffen:P..
  Hij is braziliaans dus qua voetbal is het altijd een strijd als Nederland en Brazilie speelt.. en straks helemaal als ze misschien tegen elkaar moeten!

  *fingers crossed*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge