With Bubbles To 2014

Lieve lezertjes,
Ik wil jullie als eerste een geweldig uiteinde en een super begin van 2014 wensen en dat je maar mag knallen tijdens dit feestje! Maar wat is een feestje zonder fantastische leuke nagels geheel in stijl? Nou precies! Daarom laat ik jullie zien hoe ik dat in mijn gedachte had ;).

DSC_3386-BorderMakerIk ben aan de slag gegaan met voor mij iets typische New Year’s Eve. Zo’n avond bestaat voor mij uit heel veel gezelligheid met vrienden en of familie. Gourmetten, spelletjes, gezellige drankjes, vuurwerk en natuurlijk CHAMPAGNE! Dus waarom beginnen we niet met een lak die ook nog eens heel origineel maar toch compleet passend past bij deze avond? Juist de toffe lak van Models Own uit de Champagne collectie en de champagnekleurige lak heet dan ook Champagne.

DSC_3380-BorderMaker

Champagne is een hele mooie metallic lak met heel veel mooie shimmers. De lak dekt in 1 laagje enorm mooi en hierdoor is de lak ook nog eens snel droog. Extra fijn voor mij in dit geval want ik had bedacht om dit laagje Champagne ook een echt champagne gevoel te geven. Namelijk ik ga er bubbels op stempelen. Heb je deze lak niet maar wel hele mooie andere champagnekleurige lak kun je deze natuurlijk perfect als basis gebruiken.

DSC_3376-BorderMaker

Ik koos voor een budget proof image plate en stempellak namelijk die van Essence. Of deze plate nog te koop is durf ik niet zo goed te zeggen. De witte stempel lak is daarin tegen nog steeds aanwezig zo ook de zwarte. Deze stempellakken zijn na mijn beleving ook erg goed.

DSC_3384-BorderMaker

Terwijl ik bezig was heb ik goed nagedacht over de bubbels. Ik wou deze onderaan bij mijn nagelriemen stempelen zodat je het effect had van een glas champagne.

DSC_3375-BorderMaker DSC_3386-BorderMaker

Als je al je nagels goed gestempeld hebt laat dit geheel dan even goed drogen en ondanks dat het al droog aanvoelt wacht toch nog even. Mocht je te snel je topcoat aanbrengen dan krijg je strepen en is je strakke stempel vervaagd. En dat zou jammer zijn van al het werk. Maar na een laagje topcoat ben jij klaar om te stralen tijdens het Oud & Nieuw feestje!

Alvast een Gelukkig 2014 en de Beste Wensen!

Dit artikel is ook terug te lezen op Gift Avenue

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to With Bubbles To 2014

  1. Mooie combinatie! Krijg er zin van in bubbels 😉 Fijne jaarwisseling!

  2. oeh leuk effect zeg! Vooral het lakje van models own vind ik erg mooi. Alvast een gelukkig en gezond nieuwjaar toe gewenst! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge