*Winter & Nagels*

Verzorg je nagels goed! De nagels worden namelijk onbewust gebruikt om iemands eerste indruk te bepalen. Daarnaast, een handje schudden met afgekloven en onverzorgde nagels valt meteen op, toch? Ga lekker aan de slag met je nagels en geef ze de aandacht en verwennerij die ze in deze tijd van het jaar extra verdienen! Het is als even tijd voor jezelf maken.

De juiste verzorging

Je nagelriemen zijn één van de belangrijkste onderdelen van de nagel. Ze houden virussen en bacteriën tegen en moeten daarom dus in uitstekende conditie zijn. Verzorg ze daarom goed met een olie of crème en duw ze zo nu en dan een stukje naar achter met behulp van een goede tool.Heb jij last van zachte nagels, die nog wel eens willen afbreken? Geen zorgen, er zijn genoeg producten die jou hiermee kunnen helpen! De zogenaamde nagelverharder, die de nagelgroei stimuleert en het inscheuren voorkomt, helpt in zo’n geval altijd iets. Maak eens in de drie maanden gebruik van zo’n kuurtje, dit is meer dan voldoende.

Het kan ook gebeuren dat je nagels ruw aanvoelen of verkleuren. Dit kan een gevolg zijn van roken, ziekte, ouderdom of door je nagels geen rust te gunnen. Ga aan de slag met je nagelvijl en laat ze weer stralen! Diverse merken zoals Koh Cosmetics, Essence en velen anderen bieden sets aan met vijlen en/of verzorging in het assortiment, waarmee je jouw nagels zowel kunt vijlen, schoonmaken en laten stralen. Probeer het zelf eens uit!Vrieskou
We gaan weer de winter in dus een groot gevaar wat tijdens deze maanden op de loer ligt, is de kou! Nagels en nagelriemen zijn erg gevoelig voor kou en lopen meer kans op wondjes en scheurtjes. Voorkom uitdroging en schaf de juiste accessoires aan. Naast je handcrème zijn touchscreen handschoenen een uitkomst. Tegenwoordig in allerlei kleuren en modellen verkrijgbaar. Zo kan jij jouw handen modieus lekker warm houden en tegelijkertijd je telefoon bedienen. Met een handig siliconen hoesje voor je telefoon zorg je ook nog eens voor extra grip. Dus geen glijdende telefoons meer!
Zelf aan de slag
Nu je nagels weer goed verzorgd zijn, kan je beginnen met het lakken. Tegenwoordig hoef je jezelf niet meer te beperken tot één speciale kleur, want de trend van nu biedt onwijs veel verschillende kleuren. Met de winter in het achterhoofd zou je je kunnen wagen aan de wat donkere kleuren, zoals donkergroen, donkerblauw en zwart. Je kunt ook eens gaan experimenteren met structuren en designs. Met behulp van nagelvriendelijke lijm/topcoat kan jij heel wat creaties maken en leuke figuurtjes en minuscule balletjes op je nagels plakken. Een andere trend die toch nog steeds terugkomt is de sand nagellak. De vloeistof is iets dikker van structuur en droogt op als een soort laagje zand. Deze leuke variant is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, waardoor hij perfect is voor leuke feestjes en chiquere gelegenheden!
Ben jij inspiratieloos voor een nieuwe nagellook? Gebruik de tutorials van YouTube of kijk eens rond op internet. Veel meiden met hun blogs kunnen je inspireren met hun eigen creaties en vertellen je hoe je ze moet maken. Kijk jij via je telefoon? Gebruik dan de speciale covers zoals deze voor je telefoon zodat je je telefoon makkelijk neer kan zetten, goed kunt opletten en ook nog eens je handen vrij hebt! Helemaal top!

Laat de winter nu maar komen. Zo kunnen wij dames het wel aan en dan zijn we er ook snel weer vanaf 😉
Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)

Leave a comment to *Winter & Nagels*

  1. Inderdaad je handen zijn heel belangrijk bij een eerste indruk, zelf ben ik jaren terug gestopt met bijten en er kwamen na een paar manden een paar nageltjes naar boven, waar ik blij van werd….ik word er vaak op aangesproken….en dan ben ik toch wel trots op mijn handen…
    Petra onlangs geplaatst…Essence Silky touch blush: 50 sweetheart…My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge