Winter Affair

Winter Affair… Nou ik heb totaal geen positieve relatie met de winter…. Maar dat de lakken van de Winter Affair Collectie van Color Club pracht plaatjes zijn is een waarheid als een koe. Dus de naam vergeten we dan maar gauw ;). 
Ik denk dat dit wel de meest bijzondere is in het stel… Zoals je ziet op de foto lijkt de lak bruin/rood maar tijdens het lakken veranderde hij van kleur en werd hij paars. Dit zie je totaal niet terug op de foto. Wel de hoeveelheid gouden glitters die dus ook niet helemaal goud lijken op je nagels.

Het flesje is mooi groot en bevat 15ml. Met de mooie ronde kwast je kun heel precies lakken en heb je de hele nagel snel gelakt. Al vond ik het aanbrengen niet heel makkelijk maar dat loste zich snel op,

Nog steeds geen paars te zien… Nou dan gaan we maar lakken. Met 2 laagjes heb ik hem mooi dekkend gekregen en is de lak mooi donker en de gloed van de glitters is werkelijk prachtig. Winter Affair is ook nog eens enorm vlug droog dus wat wil je nog meer 🙂


En ineens zie je dat de lak donker paars is… Ik vind het een heel bijzonder lakje en had niet verwacht dat hij ineens paars zou uitpakken.

Ik kocht de lakken van de Winter Affair bij Enchantra tijdens een speciale actie van alle feestdagen collecties en betaalde €2,72 voor dit lakje. 

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Winter Affair

  1. Whoop Wendy die staat je prachtig zeg! Misterieus lakje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge