Winnares Valentijns Winactie

Zo daar is ie dan de uitslag van de liefdevolle Valentijns winactie! De winactie liep tot vanmiddag 12.00uur en dan nu de uitslag…


Trommel geroffel….
SanDeNova!! Gefeliciteerd met je gewonnen prijzen! Ik hoop dat je er veel plezier van hebt! Neem zo snel mogelijk contact met me op dan zorg ik dat de prijzen snel jou kant op komen!

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Winnares Valentijns Winactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge