Winnaar Feestelijke Winactie

Zoals beloofd vandaag de uitslag van de winactie. Er zijn vel leuke dingen voorbij gekomen. Omdat deze actie een persoonlijke boodschap betreft Heeft mijn vriend ze allemaal gezien en uiteindelijk heeft hij 1 uitgekozen.
De winnaar/winnares heeft ene prachtig feestelijk pakketje gewonnen: 
– 17 – Nightshade – Fast Finish
– Essence effect topper – It’s Purplicious
– Wiel gevuld met rhinestones
– Doosje gevuld met holografische gouden hexagons
– Buisje gevuld met holografische groenen glitters
– Stickervel met 3 verschillende patroontjesNou hij heeft gekozen als winnaar/winnares……

*trommel geroffel*
Daniëlle (@DanielleX_jes) Gefeliciteerd! Zou je zo snel mogelijk je adres willen mailen naar info@misspinkynails.nl. Dan kan ik er voor zorgen dat je het pakketje zo snel mogelijk krijgt!

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge