Winactie *Shoptegoed Telefoonhoesjestore*

Zoals jullie vanmorgen al konden zien ben ik vandaag jarig en mag ik alweer 29 kaarsjes uitblazen. Speciaal voor deze dag heb ik natuurlijk ook leuke dingen voor jullie! Want wie jarig is trakteert!!

Iedereen heeft vandaag de dag wel een smartphone waar je meest toffe hoesjes om heen wil hebben. Want wat is er leuker dan je telefoon op te leuken met verschillende smartphonehoesjes.

En daarom mag ik vandaag aan 1 van jullie namens telefoonhoesjestore een shop te goed van maar liefst 25 euro weg geven.

Dus ben jij opzoek naar een nieuw Samsung hoesje of een nieuw Iphone 6 hoesje. Je kan het allemaal vinden op telefoonhoesjesstore.

Maar goed we geven niet zomaar 25 euro weg. Wat je mag doen als je kans wil maken op deze leuke prijs.

-Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres waarin staat dat je meedoet
-Like de Facebookpagina van Telefoonhoesjestore.nl
-Like de Facebookpagina van MissPinkyNails en deel deze winactie
-Volg MissPinkyNails op Bloglovin en like deze post

Deze winactie loopt tot 3 juli 2015 23.59uur. Ik neem via mail contact op met de winnaar dus weet zeker dat je een geldig email adres achter laat.

SUCCES!!!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Terwijl we dit schrijven is het bij ons zaterdag avond en bij jullie al zondag ochtend. Hier zijn we ondertussen druk bezig om onze koffers te pakken om morgenavond (zondagavond dus) weer terug naar Nederland te vliegen. Maar toch wouden we nog even een prachtige dag of eigenlijk 2 met jullie delen.
  • Het zijn niet zoveel blogjes geworden als dat ik beloofd had maar iedere keer als we iets doen waarvan we zeggen dit is echt een blogje waard schrijven we samen een artikeltje. En vandaag hebben we iets gedaan waar we echt helemaal van onder de indruk zijn.

Leave a comment to Winactie *Shoptegoed Telefoonhoesjestore*

  1. Van harte! Op naar de volgende gezonde en gelukkige jaartjes! Ik doe heel erg graag mee met je actie, dus vier het feestje graag mee hahah… Ideaal een hoesje om je telefoon, daarom doe ik graag mee.. Heb zelf al veel verschillende hoesjes, het is bijna een verslaving geworden hihihi.. Alle verplichte stapjes doorlopen, groetjes ilsiee

  2. Gefeliciteeeeeerd met je verjaardag! Ik had nog nooit gehoord van deze webshop, maar ze hebben zelfs hoesjes voor mijn telefoon super handig haha! Ik heb beide Facebook pagina’s geliked en ik volg je op bloglovin. Succes allemaal liefs Kim 🙂

  3. Leuk! Ik wil niet voor mezelf een hoesje winnen maar voor Sébas. Komt goed uit dit
    Dailynailsart onlangs geplaatst…Nailart: Stripes meet Blocks.My Profile

  4. Gelukkige verjaardag 🙂 Wat een leuke winactie ook! Ik doe heel graag mee en heb alles gedaan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge