WIC By Herôme *Frankfurt*

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een pakketje kreeg van The Make Up Spot. Een webshop die super veel make up merken verkopen die moeilijk verkrijgbaar zijn in Nederland.

Herôme heeft prachtige lakken en de WIC By Herôme lijn bevat veel verschillende kleuren. De namen van deze lakken zijn bijna allemaal gekoppeld aan een stad ergens op de wereld. Ik vind dit erg leuk verzonnen.

Frankfurt, een Duitse redelijk grote stad met prachtige geveltjes. Ook heeft Frankfurt een heerlijk shopping centrum. Maar terug naar de lak! Het is een mooie heldere blauwe creme lak. Perfect dekkend met 2 laagjes en de droogtijd is ook lekker vlot. De glans is prachtig.The Make Up Spot heeft veel verschillende merken nagellak. Ook hebben ze nog enkele WIC By Herôme lakken. Deze zijn in de sale en per lakje betaal je €3,00. Normaal betaal je €7,50 per lak.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge