Whitewash

Na alle textuur, holografische, matte, glitter en speckled lakken werd het enig sinds tijd dat de fabrikanten weer eens wat nieuws gingen verzinnen. Ik zie de laatste tijd steeds meer merken met de Soft Satin finish komen. En vandaag laat ik er 1 zien van Flormar.

Flormar heeft er nog net wat extra’s bij gedaan en maakt in plaats van de pure Soft Satin finish er een Satin Matte finish van. Deze is inderdaad net wat matter dan de Soft Satin lakken. Ik vind het een prachtige finish. De lak van Flormar zit in een standaard flesje met 11ml en de dop is niet wit maar spiegelachtig.GS01 Whitewash is echt een prachtige kleur. Zowel in het flesje als op de nagels vind ik dat hij tot zijn recht komt. De witte sheer basis zit vol met prachtige zilveren shimmers en glitters. Deze maken de witte lak een stuk minder sheer. Met 3 laagjes heb je een mooi geheel en hij droogt nog eens redelijk snel. Maar de finish vind ik prachtig!Flormar is alleen te koop in de bekende Flormar winkels. Welke sinds kort ook 1 in Amsterdam zit. Zelf bezoek ik deze winkel graag wanneer ik in CentrO ben. De prijzen van de lakken liggen heel dicht bij elkaar. De standaard lakken kosten €2,95 en de wat specialere lakken zoals deze Satin Matte lak kosten €3,95.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Whitewash

 1. Wat gaaf dit effect! Ik ga zondag naar Amsterdam dus ga zeker even een kijkje nemen bij Flomar.
  Lonneke onlangs geplaatst…Beauty Fabels & FeitenMy Profile

 2. Oh wauw, vind hem wel erg mooi! Dan neem ik de drie laagjes wel voor lief 😉
  Mirjam onlangs geplaatst…Nieuwe Hema agenda + nailart!My Profile

 3. Wat een apart lakje! Vind ‘m wel elegant!
  NailTalk onlangs geplaatst…Bourjois – Green FizzMy Profile

 4. […] – €1,75 Flormar – 2012 Summer – 434 (groen) – Nooit gebruikt – €1,75 Flormar – Block Dot – BD03 (roze basis zwarte glitters) – €1,75 Flormar – Satin Matte – […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge