Which One Do You Want To See?

Afgelopen 2 weken hebben jullie heel veel nail arts gezien. Bij iedere nail art gebruik ik standaard een basis lak. Zodat je gewoon net dat extratje hebt in plaats van wanneer je een simpele zwarte of witte lak gebruikt.

Maar goed nu waren het er zoveel en ben ik eigenlijk wel benieuwd naar wat jullie vinden. Ik laat jullie natuurlijk graag alle lakken zien maar wie weet hebben bepaalde lakken wel jullie voorkeur om te zien. Daarom even alle nail arts op een rijtje.

NAIL ART *CARNIVAL PARTY STREAMERS*DSC_1479-Zonder-BorderMaker

NAIL ART *DISSTRESSED*DSC_1419-Zonder-BorderMaker

NAIL ART *CARNAVAL SWIRL*DSC_1474-Zonder-BorderMaker

NAIL ART *HAPPY CHINESE NEW YEAR*DSC_1485-Zonder-BorderMaker

NAIL ART *VALENTINE HEARTBEAT*DSC_1502-Zonder-BorderMaker

NAIL ART *VALENTINE GLITTER HEART*DSC_1511-Zonder-BorderMaker

NAIL ART *VALENTINE WHITE SWEETNESS*DSC_1518-Zonder-BorderMaker

NAIL ART *VALENTINE HEART FLOWERS*DSC_1526-Zonder-BorderMakerNu is de vraag, welke lak die ik afgelopen 2 weken heb gebruikt zouden jullie het liefst terug willen zien in een volledig artikel? Dan zorg ik ervoor dat deze zo snel mogelijk online komt. Laat je mening achter in een reactie <3
Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Terwijl we dit schrijven is het bij ons zaterdag avond en bij jullie al zondag ochtend. Hier zijn we ondertussen druk bezig om onze koffers te pakken om morgenavond (zondagavond dus) weer terug naar Nederland te vliegen. Maar toch wouden we nog even een prachtige dag of eigenlijk 2 met jullie delen.
  • Het zijn niet zoveel blogjes geworden als dat ik beloofd had maar iedere keer als we iets doen waarvan we zeggen dit is echt een blogje waard schrijven we samen een artikeltje. En vandaag hebben we iets gedaan waar we echt helemaal van onder de indruk zijn.

Leave a comment to Which One Do You Want To See?

  1. Valentine glitter heart vind ik echt een geweldige nail art om te zien..maar .de lak van Models own heeft toch wel mijn voorkeur voor een volledige artikel.
    Petra onlangs geplaatst…Monday manicure: Peachella Party ..My Profile

  2. Ze zijn allemaal zo mooi! Maar de valentine look en de swirl vind ik nét ietsje leuker 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge