Where’s My Chauffeur

Qua kleur en merk hebben we deze wel echt vanalles gehad he?! Heerlijk al die kleurtjes en van sommige product namen word je mega vrolijk. Het ene merk is er nog beter in dan het andere.

Als je mijn blog al een langere tijd volg weet je dat ik het merk Essie nog niet zo heel erg lang geleden ontdekt hebt. Ik vond de lakken altijd aan de prijzige kant tot ik merkte dat ze met enige regelmaat met korting verkocht worden! De flesjes zijn prachtig groot en hebben een inhoud van 13,5ml. De kwast van Essie vind ik altijd wel wat speciaals hebben. Hij is plat en breed maar op de 1 of andere manier is de kwast heel soepel en lakt hij erg fijn.Where’s My Chauffeur? – Over die grappige namen gesproken – Is een mint groen/blauwig lakje. Ik vind dit een echt zomers kleurtje. De substantie vind ik van deze lak wel erg dun en ik had dus ook 3 laagjes nodig om het geheel mooi dekkend te krijgen. Maar zoals bijna alle dunne lakken drogen ze wel erg snel.De lakken van Essie zijn over het algemeen te koop bij Etos. Er staat vaak een vast schap, daar boven op hebben ze met enige regelmaat lakken met 30 of 50% korting staan. De standaard lakken kosten rond de €9,99 per stuk dus de lakken met korting zijn een stuk interessanter.

Doe jij al mee met de Winactie?

Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Where’s My Chauffeur

 1. Wauw gaaf kleurtje! Ik heb nog niet 1 Essie lakje. Toch maar eens gaan kijken. 😉
  Mandy onlangs geplaatst…New in from AliExpress and Buyincoins.My Profile

 2. Deze wilde ik laatst nog kopen maar had het niet gedaan.. Ik vind het echt een gaaf kleurtje zeg 😀
  Kimberly onlangs geplaatst…Look of the day – Let’s color my eyes! (Jullie keuze!)My Profile

 3. lief kleurtje 😀
  femketje onlangs geplaatst…NOTD 24/5; Grey Is Gorgeous!My Profile

 4. Toch 3 laagjes! Niet gewend van Essie! Maar hij is wel erg pretty, inderdaad, daar wordt je vrolijk van!
  NailTalk onlangs geplaatst…My nail art ToolsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge