Werkzaamheden MissPinkyNails

Lieve Allemaal,

Afgelopen dagen was het wat lastiger om MissPinkyNails te komen bezoeken. Het kan de komende tijd nog steeds voorkomen dat mijn site af en toe offline is of dat hij er wat raar uit ziet. Dit heeft te maken met de werkzaamheden die momenteel worden uitgevoerd. Binnenkort horen jullie hier natuurlijk heel veel meer over!! Al kunnen jullie nu al de grote verandering zien 😉

Bedankt voor jullie begrip en blijf vooral de artikelen lezen die gewoon iedere dag online komen.

Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
  • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Leave a comment to Werkzaamheden MissPinkyNails

  1. Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award! Kijk op mijn blog voor de vragen! xx

    Ps. Ik vind echt dat je een leuke blog hebt!!

  2. Viel me meteen op, erg leuk meid!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge