Welcome to Manhattan

Manhattan is een merk wat ik al ken vanaf dat ik klein meisje was die voor het eerst oogschaduw ging kopen. Het was niet duur en de kleuren waren na mijn idee prachtig. Toen ik bij de DM Drogist in Duitsland kwam viel mijn oog meteen op dit schap. Het bestaat dus nog steeds. En daarom koos ik op dat moment 2 lakjes uit om mee te nemen. Deze mooie paarse of oud roze het is maar net hoe je er tegen aan kijkt. Het flesje zelf ziet er niet heel groot uit. Bevat 7ml dus eigenlijk niets mis mee. Op de voorkant van het flesje staat: 
Quick dry in 60 seconde… Nou dat wil ik gewoon eerst zien en dan geloof ik het pas. 

De steel van de kwast is maar heel klein de dop daar in tegen weer wat langer al vond ik deze niet heel erg fijn vast houden. De kwast zelf is net wat breder dan normaal maar lakt wel erg fijn. De substantie is wel wat dikker dan dat ik gewend ben maar in combinatie met de kwast wel redelijk te doen.


Door de stroperige substantie was de lak wel dekkend in 1 laagje en wat mij echt opviel is dat hij inderdaad erg snel droogt. Of het in 60 seconde helemaal is uitgehard, nee. Maar hij is wel plak droog in die 60 seconde. Dus ik begin het toch aardig te geloven. 

De glans van de lak was ook super. Ik vond hem erg mooi en bleef goed zitten zonder chips of tipwear. Ja, mijn favoriet van vroeger was nog steeds erg fijn!

Ik kocht deze lak bij de DM drogist in Duitsland en wat de preciese prijs is weet ik niet meer. Wel is het een fijn budget merk.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge