Weekend Tag

Toen ik deze tag op de blog van Femke las vond ik hem wel erg grappig. Aangezien voor mij de weekenden altijd mijn oplaad momenten zijn wou ik deze tag dan ook graag met jullie delen.

Heb jij op zaterdag en zondag weekend of heb je op andere dagen vrij?
Ik ben helaas altijd thuis. Maar voor mij is het op zaterdag en zondag weekend omdat we dan samen thuis zijn en samen op pad kunnen of wat dan ook.

Hoe laat sta je op in het weekend?
Ligt eraan wat er gepland staat. Ooit moeten we vroeg op omdat Wouter dan moet werken en ik mee ga. Maar normaal rond een uurtje of 10/half 11.

Hoe ontbijt je in het weekend?
Uitgebreid met broodjes of andere lekkernijen
Hoe ziet jouw weekend er meestal uit?
Verschillend. Van niets doen en de hele dag in jogging pak lopen tot een vol gepland weekend en weinig rust. Van op bezoek bij oma tot een dag pretparken met vrienden. De laatste tijd doen we het iets rustiger aan.

Wat doe jij het liefst in het weekend?
Gezellige dingen doen samen met Wouter. Door de weeks doe ik alles al alleen als we dan in het weekend samen zijn vind ik het heerlijk.

Wanneer plan jij activiteiten voor het weekend?
Meestal begin ik op maandag te bedenken wat we dat weekend kunnen gaan doen. Vanaf Woensdag hoort Wouter of hij moet werken als hij weekend dienst heeft en daar plannen we dan om heen.

Ben je ook bezig met je studie of werk in het weekend?
Niet met mijn eigen werk dus 😛

Hoe laat ga je naar bed in het weekend?
Ow heel gek maar vaak liggen we in het weekend eerder in bed dan door de weeks. Maar rond de klok van 11 is toch wel normaal. Er zijn natuurlijk uitschieters 😉

Ja, ik vind hem nog steeds leuk! Ik zou zeggen neem de tag lekker over als je hem net zo leuk vind als mij. Ennuh Is Het Al Weekend?
Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
  • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Leave a comment to Weekend Tag

  1. deze tag is inderdaad heel erg leuk!
    Petra onlangs geplaatst…Life care, …Nagellak remover pads!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge