We gaan naar de HAAIEN!!!

Florida 2013

Hallo allemaal!! Alweer een dag voorbij en wat voor een dag. Vandaag zijn we naar Seaworld geweest. Planning was om rond acht uur op te staan enzo… Niet gelukt. De enige die om acht uur opstond was de wekker en ik om hem uit te zetten en weer m’n bedje in te kruipen en na een half uurtje weer wakker te schrikken. Maar goed, kleinigheidjes hou je toch dus we stonden mooi om half elf in Seaworld.

DSC_2229-BorderMaker

We zijn begonnen bij Manta! De flying coaster, een achtbaan waar je onder de baan hangt en vliegt, waar ik zelf heel erg benieuwd naar was. In tegenstelling tot de vorige flying die ik gedaan had was deze hoger boven de grond en ging vooral sneller. Ook had die een waanzinnige pretzel looping waarin je toch flinke krachten te verduren krijgt. Wat ook wel heel erg gaaf was, is dat ze in de wachtrij van Manta diverse aquarium’s hebben aangelegd met verschillende roggen.

DSC_2476-BorderMaker DSC_2531-BorderMakerDSC_2488-BorderMaker DSC_2513-BorderMaker

Doordat we wat later wakker waren hadden we nog niet ontbeten dus opzoek naar iets fatsoenlijks zonder vet. Echt een hele uitdaging hier. Maar we hebben sinds 14 dagen een stokbroodje met gezonde dingen gegeten. En ja dat smaakte erg lekker!

Toen was het bijna half twaalf dus tijd voor de show waar Seaworld toch wel bekend om staat namelijk de orka show. Het was een mooie en spectaculaire show. En ja wat moet je nog meer zeggen dan dat orka machtig beesten zijn die fantastische trucs maakte. Het gaf wel een heel speciaal gevoel die grote beesten te zien. Wat ook wel heel bijzonder was, was dat de ‘baby’ orka steeds bij de moeder zwemt die dus gewoon de show doet en dat Nick de baby gewoon wat voor spek en bonen mee doet. Echt hart verwarmend. Na de show gingen we naar de andere grote achtbaan in het park namelijk Kraken.

DSC_2238-BorderMaker DSC_2310-BorderMaker DSC_2304-BorderMaker DSC_2302-BorderMaker DSC_2295-BorderMaker DSC_2275-BorderMaker DSC_2248-BorderMaker

Na Kraken gauw een rondje in de supersplash achtbaan, al was het daar wel een klein beetje fris voor, en door naar de dolfijnenshow. En die show viel mij eigenlijk een beetje tegen. In het begin zwommen de dolfijnen rond en deden wat trucjes totdat er, ja hoe zal ik ze noemen, acrobaten op kwamen die een show gaven. En eigenlijk zat ik de hele tijd maar te wachten totdat de show echt los ging. Aan het einde waren er nog wat trucs met dolfijnen en toen was het alweer klaar. Ik vond het maar een beetje jammer.

DSC_2325-BorderMaker DSC_2348-BorderMaker DSC_2338-BorderMaker DSC_2326-BorderMaker

Gelukkig waren we zo wel mooi op tijd om meteen door te gaan naar de zeeleeuwen en otter show (en een verdwaalde walrus). Deze show was gewoon lachen, gieren, brullen. Piraten, een schat, beesten en een bak met water! Need i say more. SPLASH!

DSC_2355-BorderMaker DSC_2406-BorderMaker DSC_2394-BorderMaker DSC_2390-BorderMaker DSC_2383-BorderMaker DSC_2381-BorderMaker DSC_2375-BorderMaker DSC_2372-BorderMaker DSC_2367-BorderMaker DSC_2365-BorderMaker DSC_2360-BorderMaker

We waren aan het begin van de dag al langs een attractie gelopen genaamd “Antarctica”. We hoorde in de vluchtigheid dat dit een simulator was, wij hadden daar weinig zin in dus hebben deze attractie over geslagen. Maar later op de middag begon het mij te kriebelen dat ik nog geen pinguïns had gezien terwijl ze er wel overal mee adverteren. Dus wij zijn maar in de attractie gegaan in de hoop dat we pinguïns zouden zien. Het was binnen koud, ijskoud. Na een voorshow en een kleine 10 minuten wachten stapte we in het karretje van de hoofdshow. De simulator bleek een hele vreemde onbeschrijfelijke attractie maar wel super tof! Maar aan het einde van de rit… daar stonden ze… de pinguïns!! Boven op een grote rots met echte sneeuw dus het was daar ijs en ijskoud! Na 10 minuutjes foto’s maken vonden we het welletjes want we hadden het koud (logisch natuurlijk als je in je t-shirt en korte broek in een ruimte staat waar het vriest) dus we zijn gauw naar buiten gevlucht. Door deze kou konden we wel al een beetje wennen voor volgende week 😉

DSC_2411-BorderMaker DSC_2425-BorderMaker DSC_2413-BorderMaker

Een rondje Kraken en een rondje Manta en de dag was voor ons alweer voorbij in Seaworld maar niet voordat we eerst een berenvriend hadden gekocht bij de uitgang!

DSC_2451-BorderMaker DSC_2434-BorderMaker DSC_2445-BorderMaker DSC_2524-BorderMaker DSC_2543-BorderMaker

Omdat het nog betrekkelijk vroeg was (17 uur) besloten we maar om naar de Mall at the Millenia te gaan. Daar een heerlijke wrap gegeten en na een hele korte ronde door het winkelcentrum zijn we naar buiten gevlucht! Dit omdat we er achter kwamen dat er allemaal hele dure winkels binnen zaten (Chanel, Armani, Gucci, Versace, Cartier enz enz) . Om toch de avond een beetje te vullen zijn we maar naar een Outletcentrum gegaan en hebben we daar een beetje rond gestruind. Hier hadden ze zelfs een Disney outlet en ja ze verkochten hier Duffy kleren! We hebben zo mooi nog 2 pakjes kunnen scoren voor omgerekend €12,-. De avond was weer bijna voorbij, moeie voeten en dus tijd om weer lekker naar ons hotel te gaan!!

DSC_2540-BorderMaker

De planning voor morgen is een beetje gewijzigd omdat het morgen ook wat minder warm word als de andere dagen. Morgen is het dus de beurt om naar Legoland te gaan!! Voor nu zeg ik weltrusten en voor jullie zometeen goedemorgen!!

DSC_2455-BorderMaker

Groetjes,
Wouter & Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar ging mijn lieve vriendinnetje Angelique naar de States. En eigenlijk proberen we altijd wel iets voor elkaar mee te nemen. Al is het me dit keer niet gelukt... En dit setje kreeg ik destijds van haar.
  • Terwijl we dit schrijven is het bij ons zaterdag avond en bij jullie al zondag ochtend. Hier zijn we ondertussen druk bezig om onze koffers te pakken om morgenavond (zondagavond dus) weer terug naar Nederland te vliegen. Maar toch wouden we nog even een prachtige dag of eigenlijk 2 met jullie delen.

Leave a comment to We gaan naar de HAAIEN!!!

  1. Haha, die otter 😀

  2. prachtige foto`s! Heel veel plezier vandaag in Legoland <3

  3. Woh wat super om allles zo te lezen want genieten jullie er heerlijk van! Geweldig hoor de vakantie van je leven zion zag dat ook wel allemaal zitten !! Groetjes van ons en genietse nog x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge