W7 *Watermelon*

Soms staan lakjes echt heel lang voor ik ze een x gebruik. Super zonde natuurlijk maar soms komen er weer andere mooie lakken voorbij die dan net een beetje specialer zijn en achteraf is het altijd zonde 😉

W7 is een merk wat je niet veel in winkels ziet maar online is er sowieso een fantastische webshop waar je deze lakken kan bekijken en bestellen. GetYouNalsDone is een super leuke hippe trendy webshop waar je onder anderen W7 en nog veel meer leuke merken tegen leuke budget prijzen kunt kopen. W7 heeft leuke simpele flesjes die me erg doen denken aan OPI. De inhoud is ook 15ml en de kwast is smal maar plat.Watermelon is een zalmrozig kleurtje wat mij in eerste instantie niet meteen aan een watermeloen doet denken. Ik vond de lak erg lastig lakken en had 3 dunne laagjes nodig om het geheel mooi dekkend te krijgen. Wel droogt de lak lekker vlot.

W7 is dus te koop bij GetYouNalsDone en daar betaal je €2,95 per lak. Helaas zijn de verzendkosten van de W7 lakken iets hoger i.v.m. het verzenden. De flesjes zijn wat groter en hierdoor passen ze NIET door de brievenbus.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to W7 *Watermelon*

 1. Dit kleurtje is een echte must have! 😉 Xx
  Mandy onlangs geplaatst…Sieraden. (van de kijkshop)My Profile

 2. Maar hij is wel prachtig 😛
  Margo onlangs geplaatst…Getest: Safari wijnrood parelmoer nagellakMy Profile

 3. DOL op dit kleurtje. Echt mijn favo W7 lak! Prachtig!
  NailTalk onlangs geplaatst…Nicole by O.P.I. – Plumroll pleaseMy Profile

 4. Wat een leuk kleurtje!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Swatches nieuwe Catrice lakjes!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge