W7 *Fairy Tale*

Ow wat kan ik soms twijfelen over lakjes. Ze zijn dan zooo mooi dat ik eigenlijk gewoon zoiets moet hebben… Je kent het vast wel grote ogen en staren 😉

W7 verrast mij enorm vaak met zulke lakken. En nu hebben ze blijkbaar een collectie met glitterlakken. Maar na wat rond kijken op internet blijkt deze collectie al een tijdje te bestaan denk ik. Want hebal aardig wat van deze prachtige glitterlakken. W7 is een merk wat uit Engeland komt en gewoon budget maar super is. De flesjes zijn gevuld met maar liefst 15ml en ze hebben een smalle platte kwast.Fairy Tale is een onwijs mooie zeemeerminnen groen/blauwe glitterlak. De naam past dan ook super bij de lak. De lak bevat clear holo, gouden en blauwe glitters. Helaas zit dit prachtige glittergeweld allemaal in een blauwe jelly basis. Hierdoor is de lak niet dekkend. Maar natuurlijk wel prachtig over een donkere basis. De droogtijd is redelijk snel. Op de foto’s zie je 3 laagjes zonder basis en 1 laagje over een zwarte basis.Ik ben echt dol op de W7 lakken. Helaas voor deze dat het meer een glitter topper is maar dat maakt de combinatie van glitters zeker niet minder mooi! Ik kocht deze lak bij GetYourNailsDone in de sale. Helaas is hij niet meer te koop.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to W7 *Fairy Tale*

  1. Prachtig! Heerlijke galaxy lak dit. Hij komt binnenkort wel weer op voorraad 🙂
    Margo onlangs geplaatst…NOTD: Sassy SalmonMy Profile

  2. Ik ben fan van Fairy Teal! Heb ‘m zelf ook en vind ‘m prachtig 🙂

  3. Het is inderdaad wel jammer dat hij niet helemaal dekkend is, maar ik vind het bij deze lak eigenlijk wel iets heel aparts hebben
    Petra onlangs geplaatst…Zonde zonde zonde!….Uit het assortiment ..Dare to wear ..My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge