W7 *Advent Calendar*

De kerstdagen zijn weer voorbij en daarbij ook het dagelijkse kadotje uit mijn advent kalender die ik half November kocht bij GetYourNailsDone.

Ieder jaar krijgt Wouter een kalender vol met Lego bouwwerkjes en dit jaar vond ik het leuk om er voor mezelf ook een kalender naast te zetten met jawel make upjes. Toen ik deze geweldige kalender bij GetYourNailsDone zag staan besloot ik hem maar meteen te bestellen. Wat een leuke spulletjes zitten of nou ja zaten er in.24 dagen lang was het een pret. 10 nagellakjes, 3 potjes met glitter, 3 mooie lipsticks, 4 lipgloss tubes, 1 mascara en 3 prachtige kleuren oogschaduw mocht ik uitpakken. Ik zal ze snel laten zien aan jullie!

De 10 nagellakjes bestaan uit 4 creme lakken en 6 glitter lakken.Fluorescent Pink
Pillar Box Red

It’s Pink
Fuchsia

Red Dazzle
Silver Dazzle

Gold Dazzle
Pink Dazzle
Multi Dazzle
Tinkerbell

De 3 verschillende glitters bestaan uit
White Glitter
Silver Glitter
Pink Glitter.

Ik vind de mini lipsticks er echt super schattig uitzien en de kleuren zijn fantastisch.
Party Pink
Spending Spree
Perfect Pink

Ik ben niet zo dol op lipgloss en had ook liever gezien dat ze hier lipsticks voor in de plaats hadden gedaan of iets anders maar goed ik pakte er 4 uit in de kleuren
Pink
Red
Clear
Naturel Beige

De oogschaduw vind ik mooi maar voor mij zijn ze net wat te donker en zou ik ze niet samen gebruiken. Er had hier van mij wel een kleurtje bij mogen zitten of een mooie highlighter. De kleuren die erin zaten zijn
Burnt Plum
Hot Chocolate
Carbon Copy

En last but not least een super fijne Lashtastic mascara van W7. Een brede hele huls met een wat grotere siliconen borstel. Ikzelf ben enorm fan van de Princess mascara van Essence maar ben zeker benieuwd wat deze mascara met mijn wimpers doen.Ik vond en vind eigenlijk nog steeds deze Advent Calendar echt geweldig. Ik hoop er volgend jaar weer 1 te kunnen kopen want iedere dag even een beetje make up uitpak plezier doet een mens of nou ja een vrouw erg goed! Wel hoop ik als er volgend jaar een nieuwe kalender komt dat er andere of vernieuwende producten inzitten en niet dezelfde. 

Ben jij benieuwd naar enkele product reviews dan hoor ik dit graag van jullie zodat ik deze met jullie kan delen.

W7 is o.a. te koop bij GetYourNailsDone. Enkele nagellakken zijn er te koop in groot formaat. En wie weet is net die ene wel in de Sale te koop.

Wendy Liefs

You might also like:

 • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)

Leave a comment to W7 *Advent Calendar*

 1. Erg leuk! Ik ga proberen volgend jaar er ook 1 te kopen.

  Uiteraard ben ik benieuwd naar de nagellakken
  Dailynailsart onlangs geplaatst…Mijn favoriete nailarts van 2014My Profile

 2. Ahhh genieten was het he, alles uitpakken! De oogschaduws zijn inderdaad erg donker, maar alle glitterlakjes maken dat wel weer goed. De mascara gebruik ik nu dagelijks, echt fijn. Hoop dat jij hem ook fijn vindt 🙂 xxx
  Margo onlangs geplaatst…Getest: Safari herfstrode nagellakMy Profile

 3. Oh wat een leuke kalender! Mooie lakken, vooral de glitterlakjes vind ik erg mooi!
  Mirjam onlangs geplaatst…Beauty aanbiedingenMy Profile

 4. Wat is ie leuk!! Prachtige lakjes. En ben toch wel benieuwd wat je van die mascara gaat vinden; hou van zulke borstels!
  NailTalk onlangs geplaatst…Marie Lluy – Efecto Tejano 502My Profile

 5. Aaah superleuk! Deze zou ik volgend jaar ook wel willen hebben (: Zou ik mogen vragen hoe duur de kalender is? Alvast bedankt! 😉

 6. Superleuk! Stiekem had ik hem zelf ook willen hebben hihi

 7. Wat onwijs leuk is zo’n kalender zeg. Ik wist voorheen niet eens dat het bestond haha
  Mariëlle onlangs geplaatst…Outfit New years eveMy Profile

 8. Wat een leuk idee. Ik vind er echt veel nagellak in zitten.
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…VipBox AnatomicalsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge