Viva Brazil

In Duitsland lag alweer een nieuwe LE van Essence in de schappen. Knallende en vrolijke kleuren met de titel Viva Brazil. Dit is natuurlijk een knipoog naar het bijna beginnende WK in Brazilië.

Voor deze LE heeft Essence niet heel spannend gedaan met andere flesjes. De gewone standaard flesjes hebben een andere opdruk maar verder zijn ze gelijk met de Colour & Go lakken. Evenals de inhoud van 8ml en de brede kwast.

Everybody Salsa, is de groene van het stel. Na 2 laagjes was hij mooi dekkend.Ka-Ka-Karnival, gaat voor paars! In het flesje vind ik het een mooie cremige paarse lak maar tijdens het lakken viel hij me een beetje tegen. Na 2 laagjes was hij wel dekkend maar een 3e laag had zeker niet misstaan.Cool Azul, knalt echt van je nagels af. Zo mooi blauw is deze lak. Helaas had hij 3 laagjes nodig om het geheel mooi dekkend te krijgen. Dit zou je dan toch niet zeggen van zo’n mooie blauwe kleur.Yeah Copacabana, tjah geel… Ik ben echt geen fan van gele lakken. Ze dekken slecht en vaak lakken ze nog stroperig ook. En helaas zo ook deze gele lak. Na 3 laagjes was hij pas dekkend.Nee, deze collectie heeft mij best wel teleurgesteld. Ik vind de kleuren in het flesje super maar ze lakken allemaal wat stroperig. De droogtijd was op zich wel goed alleen bij Yeah Copacabana was dit langer dan bij de rest.

Ik weet niet of deze collectie naar Nederland komt maar als ik je mag adviseren laat ze lekker staan en ga voor je geld leuke lakken halen die wel het geld waard zijn! Ik kocht deze lakken in Duitsland en betaalde per lak €1,69. Mocht je in je vakantie nog in Duitsland komen ga dan zeker eens opzoek naar een DM Drogist deze heeft leuke lakken en in Duitsland verschillende de LE nog al eens 😉
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Viva Brazil

  1. Gave kleuren! Lekker vrolijk!
    NailTalk onlangs geplaatst…Willing IKAT- nail artMy Profile

  2. Ik heb ze gekocht via een webshop, omdat de kleuren mij aanspraken en wist dat ze niet in nederland te krijgen zullen zijn. Jammer dat ze zo stroperig zijn. Ik heb ze nog niet gebruikt. Ik hoop dat ik mazzel heb, maar zal wel hetzelfde zijn als bij jou.

  3. Ik vind ze ook niet zo.. Jammer ook dat ze stroperig lakken. Beter iets meer uitgeven en dan voor de Brazil collection van OPI gaan 😉 Die zijn ook ‘maar’ rond de 8 euro op Ebay en lakken heerlijk.

  4. […] €0,75 Essence – Yes, We Pop! – Duitse Limited Edition – Have Fun – €0,75Essence – Duitse Limited Edition – Viva Brazil – Yeah, Copacabana! – €0,75 Essence – Duitse Limited Edition – Viva Brazil – Cool Azul – €0,75 Essence – Limited […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge