Virtuous Polish *Miriam*

Vandaag heb ik een merk voor jullie wat ik nog niet eerder heb laten zien. Een merk waar ik echt helemaal verliefd op ben geworden, Virtuous Polish. Prachtige neon lakken met een fantastische dekking.

Bij gewone neon lakken is de dekking vaak aan de slechte kant of lakt de lak niet heel prettig. Toen ik voor het eerst de lak van Virtuous Polish open draaide merkte ik al dat de substantie lekker vloeibaar is en dus makkelijk te lakken. Met de smalle platte kwast lakt de lak nog lekkerder! Ik kan van dit alles alleen maar zeggen dat ik echt positief verrast ben.

Miriam is een mooie pastel neon roze lak. De lak dekt super snel maar voor het mooie geheel zonder vlekken en strepen raad ik toch zeker 2 laagjes aan. De lak droogt super snel en hierdoor kun je lekker doorwerken. Ook droogt deze en de andere lakken van Virtuous Polish matt op.Ik ben echt dol op deze kleur, substantie en eigenlijk alles. Dat maakt ook waarom ik er verliefd op ben geworden. Virtuous Polish is te koop bij Nailpaintlove en per lak betaal je €12,50.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Virtuous Polish *Miriam*

 1. Heerlijke kleur…love it!
  Petra onlangs geplaatst…Luxe dilemma…Orde in de chaos….My Profile

 2. Wat een zoet kleurtje, en leuke naam zeg 😉
  Mirjam onlangs geplaatst…Rimmel London Rita Ora Colorfest Roll In The GrassMy Profile

 3. […] konden afgelopen zaterdag al de prachtige lak van Virtuous Polish zien. Toen ik voor het eerst van dit merk hoorde ben ik wat gaan rondkijken op internet en zag ik […]

 4. […] van Virtuous Polish bij in. Een neon gele kleur met een chalky finish. Maar weten jullie nog Miriam van Virtuous Polish? Juist, dat is een mooie roze lak en ik besloot deze 2 te […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge