VIP Avond Make Up Studio

Wendy Make Up StudioGisteravond was het na lange tijd weer gezellig bij de Make Up Studio Brand Store Eindhoven. Ik was er al best een tijd niet meer geweest en vond het wel weer eens tijd om lekker rond te snuffelen.

Toen ik de uitnodiging per mail kreeg wist ik al vrij direct dat dit weer eens een goede avond make up snuffelen zou worden. Dus ik besloot samen met een vriendin om van de uitnodiging gebruik te maken. Heerlijk rond gewandeld en zoals altijd stonden er genoeg hapjes en drankjes. Deze VIP avonden zijn altijd erg gezellig en worden goed bezocht. Het was dan ook best druk toen wij binnen kwamen. Overal stonden personeelsleden mensen te helpen en te voorzien van een sprankelend nieuw make upje. Ik had ook nog wat vragen en heb er ook even gebruik van gemaakt. Maar ik ga zeker nog een x op een rustiger moment terug voor een nog beter antwoord. Al moet ik zeggen dat ik ondanks de drukte ook weer enorm goed ben geholpen.Ook de etalages van de Make Up Studio zijn klaar voor koningsdag!  Uit eindelijk heb ik nog wat dingen aangeschaft die op mijn wishlist stonden en kon ik weer met een tasje vol naar huis.

Ik vind de winkels van de Make Up Studio echt super. Het is echt een ware snoepwinkel voor iedereen die van make up houd. Ik ga er graag naar toe en ik ga nu denk ik iets minder lang wachten tot mijn volgende bezoek!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Ow ow ow! Dit is best te erg voor woorden. Afgelopen zomer liep ik in Duitsland en zag ik een schap vol prachtige lakken en lipsticks staan match-end aan diverse L'Oréal modellen. Ik koos voor de lipstick en de bijpassende nagellak.
  • Maanden liet ik de maandag voor wat het is maar sinds deze maand wil ik deze er toch weer bij oppakken. Het voelt goed om weer bezig te zijn en dat uit zich in alles en dus ook in de producten die ik deel met jullie!
  • Zo nu en dan kom je hier buiten nagellak ook andere producten tegen. Dit kunnen gadgets zijn maar ook make up producten waar ik zeer enthousiast over ben. Zo ook over deze lip protector.

Leave a comment to VIP Avond Make Up Studio

  1. Klinkt goed en gezellig, leuke producten heb je gekocht!
    Angelique onlangs geplaatst…Syoss Supreme Selection OilMy Profile

  2. […] mijn verslag van deze VIP avond konden jullie al mijn aankopen zien. Vandaag laat ik jullie 1 van de prachtige lakken zien die ik […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge