Velvet Goth Obsidian

Om de fleurige kleuren van deze week even te compenseren koos ik voor vandaag eens even iets heel anders. Donker en mysterieus met een touch of glitter. De lakken zien er dan ook enorm spannend uit.

Models Own heeft een tal van prachtige collecties en zo ook de Velvet Goth collectie. Ik kocht een aantal van deze lakken tijdens mijn bezoek in Engeland begin dit jaar en wat mij meteen opviel is de velvet dop. Obsidian is de zwarte lak uit deze collectie. De basis is wat jelly achtig met prachtige zilveren glitters en hologafische hexagons. Ondanks de speciale flesjes blijven ze gelijk qua inhoud van 14ml en ook de kwast is zoals altijd rond en recht afgesneden.

De lak is dekkend in 2 dunne laagjes. De lak droogt mat op. Het enige wat mij opviel is dat waar er een textuur in de lak moet zijn, deze er niet is. Geen probleem want het is een prachtige lak en als je niet van de matte finish houd dan is een topcoat zo aangebracht.

DSC_4283-BorderMaker DSC_4282-BorderMaker DSC_4284-BorderMaker

Zoals ik al zei kocht ik deze lak bij mijn bezoek aan Newcastle begin dit jaar. In Nederland kun je deze Velvet Goth lakken kopen bij Pretty Polish. De prijs ligt dan rond de €6,95

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Velvet Goth Obsidian

  1. oh my doodles, die is gorgeous!

  2. Doet mij denken aan dat Essie lakje! Vind het mooi en zeker donker en mysterieus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge