Vakantie Shoplog

Wendy Shoplog

Gister konden jullie al mijn vakantie verslag lezen. Daarin was te lezen dat we nog naar Duitsland waren geweest en dat ik nog wat geshopt had bij Sephora. Vandaag dus een vakantie shoplogje!

Aller eerst laat ik jullie zien wat ik bij Sephora heb geshopt. 4 prachtige lakjes. 2 van Formule X, een OPI lak en een prachtige glitterlak van Nails Inc. En als ik dan zo rondloop zie ik zoveel meer mooie spullen en vind ik het echt jammer dat we geen Sephora meer in Nederland hebben. Maar zo blijft het wel leuker en fijner voor mijn portemonnee.In de eerste dagen van de vakantie zijn we nog naar Duitsland geweest en heb ik nog wat P2 lakjes gekocht.Ook kon ik echt niet wachten om de nieuwe producten van Essence en Catrice uit het extra schap te kopen en besloot ze via de site Kruidvat.nl te bestellen. Zo kon ik mnog mooi profiteren van de 1+1 nagelactie.Voorlopig kan ik weer vooruit en weer wat sparen. De lakken zien jullie uiteraard vanzelf voorbij komen 😉

Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)

Leave a comment to Vakantie Shoplog

  1. En wat heb je heerlijk geshopt; ik kijk uit naar je swatches!!
    NailTalk onlangs geplaatst…Winactie Facebook!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge