Vacation USA *Days of Fun*

Vandaag weer eens een leuk blogje voor jullie. Het lukt nog niet echt om iedere dag iets te schrijven maar don’t worry we houden jullie heus wel op de hoogte hoor ๐Ÿ˜‰

Laten we eens beginnen bij vrijdag. Nou ja het was nogal dramatisch weer dus we hebben eigenlijk niet zoveel gedaan. We hebben samen met mijn nicht wat potjes zitten kaarten (iets wat zij al heel wat jaren niet had gedaan :P), we zijn uit eten geweest en genoten van alle beestjes die lekker in de tuin waren en dat was het wel. Het was even het gevoel van nou hier hadden we niet voor op vakantie hoeven te gaan.Gisteren was een dag waar we juist WEL voor op vakantie zijn gegaan. En natuurlijk is het fantastisch om mijn nicht na 15,5 jaar weer te zien en daar zijn we hier natuurlijk ook voor! Maar gisteren gingen we naar Cedar Point. We werden enorm enthousiast wakker en hadden er knallend veel zin in. Een pretpark met maar liefst 18 achtbanen. Dus hup hup uit bed en die auto in. Het was 1 uur en 3 kwartier rijden dus nog te doen. Ongeveer van Eindhoven naar Walibi dus voor een avondje Halloween scheelde het niet veel voor ons.Toen we bij afslag Cedar Point kwamen werd Wouter helemaal heppiedepeppie. Eindelijk na zoveel jaren zo dichtbij :). Samen reden we als 2 blije kinderen richting de skyline van Cedar Point. Snel de auto parkeren, even plassen en hup naar binnen!WAUW! Wat een achtbanen. Waar je ook keek daar stond wel zo’n groot stalen apparaat. We besloten om als eerste een tijd te halen bij de Raptor. Een inverted achtbaan. Voor de leken onder ons een hangende achtbaan ๐Ÿ˜‰ Lekker baantje, niet heel speciaal maar wel een super goed begin. Nadat we hier uitkwamen besloten we een tijd te gaan halen bij Valravn. Een divecoaster zoals de Baron in de Efteling en deze had gelijk ook de langste wachtrij van de dag. Met maar liefst 1,5 uur op de klok konden wij mooi het park rond om te kijken wat er allemaal was. Wat ons opviel dat ze in het Halloween thema een attractie massa kerkhof hadden gemaakt. Vond het erg orgineel en wel leuk verzonnen.ย Genoeg achtbanen gezien die dag en vergeet vooral de kinderboerderij niet. Van Top Thrill Dragster tot aan Cedar Creek Mine Ride en van Millenium Force tot Maverick. Stuk voor stuk waren het leuke, toffe en zeer lachwekkende achtbanen. Sommige al wat ouder maar door de oudheid wel zeker vol charme. Bij Top Thrill Dragster heb ik zelf toch even moeten slikken. 128 meter de hoogte in met een snelheid van 193km/h. Oke er zijn hogere en er zijn snellere maar dit was voor nu echt prima. Wouters hoofd werd roder en roder en onze handjes begonnen te plaken van het zweet. Maar WE DID IT! En hoe ๐Ÿ˜€ Wat betreft ons is toch wel de topper van het park Maverick. DAMN! Wat een baan is dat. Wat mij betreft zeker een #1 rollercoaster op de lijst. Mocht je in Phantasialand de nieuwe achtbaan Taron gedaan hebben of willen gaan doen. Bedenk dan dat Maverick zo’n baan is maar dan factor 10. Gewoon WAUW!

Rond 20.00 uur ’s avonds begon het Halloween. Ik vond het wel een beetje spannend. Want wat vond ik er hier van. Bedoel Movie Park ken ik op mijn duimpje, Walibi is peantus dus wat ga ik hier van vinden. Nou in 1 woord gezellig! Waar in Nederland en Duitsland iedereen hopeloos schreeuwend rondloopt is het hier gewoon gezellig en knus. Geen gekke en overvolle toestanden maar gewoon oke. Geweldig mooi aangelegde spookhuizen, scare zones waar je gewoon rustig kunt kijken zonder 1000 flitsen te zien. Het was gewoon enorm genieten! En ooit hoop ik dat het zo ook word bij ons. Uiteindelijk hadden we die dag alles gedaan, 3x Maverick en ook nog alle scare zones en haunted houses dus BINGO! En zo konden we om 23.50uur met een gerust hard weer terug naar Akron rijden.Vandaag hebben we voor het eerst kunnen uitslapen. Oke, ook omdat we vannacht om half 2 in bed lagen maar het was gewoon lekker. Toen we hadden ontbeten zijn we naar Kent gegaan. Een klein dorpje hier in de buurt met allemaal alternatieve kleine schattige winkeltjes. Als je van zulke poepige straatjes houd zeker een aanrader. We bezochten Peace, Love and Little Donuts. OMG! Wat een hemel is dit! De donuts worden ter plekke gemaakt met wat je maar wil. We kochten 12 stuks met allerlei verschillende smaken. De eerste die we proefden waren GODDELIJK! Nog wat rond gewandeld naar een popcorn winkeltje en een saus winkeltje en toen maar weer terug naar huis.

Vanmiddag besloten we poffertjes te eten en appeltaart te bakken. JAM!

Jajajajaja vandaag is een dag dat we lekker snoepen ๐Ÿ˜› Soms moet dat ook best kunnen. Zo nog even ergens een hapje eten en dan is deze dag ook weer voorbij. En morgen… Morgen willen we een dagje Cleveland in om te winkelen en daar rond te kijken. Dus als jullie tips hebben. Altijd welkom!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar ging mijn lieve vriendinnetje Angelique naar de States. En eigenlijk proberen we altijd wel iets voor elkaar mee te nemen. Al is het me dit keer niet gelukt... En dit setje kreeg ik destijds van haar.
  • Terwijl we dit schrijven is het bij ons zaterdag avond en bij jullie al zondag ochtend. Hier zijn we ondertussen druk bezig om onze koffers te pakken om morgenavond (zondagavond dus) weer terug naar Nederland te vliegen. Maar toch wouden we nog even een prachtige dag of eigenlijk 2 met jullie delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge