Under The Christmas Tree *Winactie*

Oehlala buiten dat ik verwend ben met diverse kadotjes lag er ook iets voor 1 van jullie onder mijn kerstboom. En wat voor een pakket zeg!

Schijnbaar vond de kerstman dat ik mijn trouwe volgers eens even flink moet verwennen want wat een gigantisch pakket lag er onder mijn kerstboom gisteravond. Niemand wist voor wie het was en uit eindelijk stond erop: Voor een MissPinkyNails liefhebber. Nou dat kan maar 1 ding betekenen. Ik mag 1 van jullie even flink verwennen.Laat in een reactie duidelijk weten dat meedoet en laat in het daarvoor bestemde vakje en geldig email adres. Zo kan ik de winnaar makkelijk op de hoogte brengen. En like/save het bericht op Bloglovin’. Dat was het.

Tuurlijk zou ik het enorm leuk vinden als je me volgt op BlogLovin’, Twitter, Facebook en Instagram. Dit is niet verplicht. Want jullie hebben al genoeg gedaan voor mij.

Deze winactie loopt tot en met 2 Januari 23.59uur. De winnaar krijgt op 3 Januari een mail met de uitslag.
Wendy Liefs

 

You might also like:

 • Zoals jullie vanmorgen al konden zien ben ik vandaag jarig en mag ik alweer 29 kaarsjes uitblazen. Speciaal voor deze dag heb ik natuurlijk ook leuke dingen voor jullie! Want wie jarig is trakteert!!
 • Ow wat gaaf is dit zeg! En wat ben ik jaloers... Ik mag namelijk iets weg geven aan 1 van jullie! En wat voor iets!

Leave a comment to Under The Christmas Tree *Winactie*

 1. Heey, ik wens jou, en alle lezers van je blog hele fijne feestdagen en natuurlijk het allerbeste voor 2015! Wat een leuke actie zo met christmas zeg! 😉 Ik doe graag mee, en heb alle verplichte stapjes doorlopen. Geniet nog eventjes van de laatste kerstdag! Groetjes van ilsiee

 2. Ik doe graag mee! Ik heb het artikel geliked!

 3. Ik doe heel graag mee aan je leuke giveaway!!

  Ik heb via Bloglovin’ je artikel geliked en volg je ook via IG en Facebook.

  Succes iedereen <3

 4. Merry x-mas!!
  En wat een megalieve kerstman is er bij jou langsgeweest zeg! Zuinig op ‘m zijn hoor :-).
  Uiteraard probeer ik het ook met een poginkje!
  Yvonne onlangs geplaatst…Merry X-Mas!My Profile

 5. Word al zo vaak verwend door jou en 1 van de laatste winacties ook gewonnen dus ik sla deze over. Heb wel ff getweet voor je 😀
  NailTalk onlangs geplaatst…Winter Snowflake – Nail ArtMy Profile

 6. Geef mij zo’n kerstman, hier lag er niks onder de boom. Die glitternagellak ziet er echt heel tof uit. En ik ben heel benieuwd naar die bodylotion van de kruidvat want ik heb enorm last van een droge huid. Het moge duidelijk zijn, ik wil heel graag meedoen.
  Ik volg je op bloglovin (sandra9454) en op twitter (@xsajo)
  En alvast een heel fijn 2015!

 7. Leuk dat je een winactie organiseert! Dit zijn niet echt producten die ik zelf zou gebruiken, dus ik sla ‘m over. Veel succes iedereen!
  Miss Happinez onlangs geplaatst…Choco Candy Cane lolly’sMy Profile

 8. Wat een mooi pakketje. Ik volg je via bloglovin en heb het bericht geliked.

 9. […] ik niets negatiefs zeggen. Alleen maar dat ik super blij met met jullie! Vandaar ook nog steeds de kerstwinactie die […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge