Unboxing

Afgelopen week kreeg ik 2 pakketjes van Angelique toegezonden. 1 van haar winactie en 1 van de blogsale. Ik maakte foto’s tijdens de unboxing zodat ik deze mooie producten met jullie kan delen.

Als eerste het winactie pakket. Ik deed mee aan de winactie omdat ik heel benieuwd was na deze producten en ze niet voor mezelf had gekocht in Amerika. Dankzij Angelique kan ik nu alsnog genieten van dit prachtige palette en lipstick.

Ook had ze er nog wat extra’s bij gedaan.

Ook had ze weer nieuwe producten op haar blogsale staan. En ik kijk altijd graag tussen haar spullen. Ik weet dat ze goed zijn en goed verzonden worden. Ja precies zoals ik vind dat het hoort bij het verkopen van gebruikte producten!

Ik ben er enorm blij mee en wil deze maand een ooglook maken met het gewonnen palette.

Kopen jullie wel eens wat tijdens een blogsale of heb je zelf een blogsale?

Vergeet vooral de winactie niet!

Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
  • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Leave a comment to Unboxing

  1. Ik heb geen blog maar zou wel graag een sale doen.

  2. […] mijn unboxing van de winactie en blogsale van Angelique konden jullie al zien dat ik als extratje een prachtig […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge