Twins Reloaded

Ondertussen weten we het allemaal. Essence heeft aan de Twin nagellakken een nieuwe twist gegeven en ze zijn terug. Met 3 nieuwe kleuren en 3 nieuwe topcoats. Ik heb vandaag Edward en Bella voor jullie. Leuke keuze zo na de Twilight Limited Edition. Maar deze kleuren hebben niets te maken met Twilight.Edward is de basis lak en is een super mooie licht blauwe kleur. Bella is in dit geval de super leuke topcoat met heel veel holografische glitters. Dat Essence deze collectie opnieuw heeft uitgevonden vind ik persoonlijk erg leuk. Het enige jammere vind ik dat de kleuren niet super speciaal zijn. Licht blauw, donker paars en roze. 

Ondanks dat dit nieuwe lakjes zijn hebben ze maar smalle kwastjes. En de oude 5 ml is weer terug. Waarom ze destijds hebben gekozen voor meer in een flesje is mij nog steeds een raadsel want ik vind deze flesjes dan ook erg schattig!


De licht blauwe Edward is dekkens in 2 laagjes en droogt dan super vlug op. Dit is handig als je er nog een laagje van de prachtige Bella over heen wil dragen.


Ik heb op mijn ring en wijsvinger 1 laagje Bella aangebracht. Ik vond dit wel een leuke toevoeging. Als je hem dekkender wil zou je zeker een laagje of 3 moeten aanbrengen. Al met al vind ik de kleur wel lekker vrolijk en zeker met de lente opkomst. 

De Essence Twins Reloaded zijn te koop bij Kruidvat met het extra nailart schap en kosten €1,59 per stuk. Ik vind het super leuke kleurtjes en ze verkopen erg goed. 

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Twins Reloaded

  1. Heel af en toe. Ik heb dan ook alleen de roze en niet de topper. Als ik ze weer zie zal ik ff roepen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge