Twiggie

Tussen al het glitter geweld heen is het af en toe ook wel eens leuk om een fleurig kleurtje op je nagels te dragen. Althans in deze donkere dagen vind ik dat altijd wel. Het vrolijkt je vaak net wat meer op en waarom ook niet?!

DSC_3212-BorderMakerColor Club heeft echt prachtige lakken. Hier in Nederland kun je ze bij diverse webshops kopen en kun je zien hoe mooi de collecties zijn die ze hebben. Toen ik 2 complete collecties tegen kwam kon ik deze dan ook niet laten liggen. De kleuren zijn werkelijk prachtig.

De Poptastic collectie heeft 7 hele mooie felle heldere kleuren. Vandaag laat ik jullie Twiggie zien. Deze mooie licht groene maar toch knallende kleur is een mooie crème lak. Bevat verder helemaal geen toevoegingen en is dus mooi van zichzelf. De flesjes van Color Club zijn best groot en bevatten 15ml. De kwast is rond en lakt erg fijn.

DSC_3211-BorderMaker

Twiggie is dekkend in 2 dunne laagjes. Bij het eerste laagje vlekt de lak wel iets maar met het tweede laagje is daar niets meer van te zien. Wel droogt de mat semi mat op. Wil je dit niet. Kun je er prima een laagje topcoat over heen doen.

DSC_3194-BorderMaker DSC_3195-BorderMaker DSC_3198-BorderMaker

Color Club is onder anderen te koop bij Pretty Polish. Ik vind de lakken die ik heb allemaal heel erg mooi en ze zijn het zeker waard.

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Twiggie

  1. dit vind ik echt een onwijs gaaf kleurtje! lekker vrolijk!

  2. gaaf kleurtje 😀 lekker fris en vrolijk :3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge