TuxPolish *Mermaid Vibes*

Tux Polish is een merk wat ik al diverse keren voorbij zag komen op Instagram en andere Social Media. Toen er een tijd terug een kortingscode actief was besloot ik enkele lakken te bestellen.

Tux Polish is een indie merk met een diversiteit aan lakken. Denk aan creme lakken maar ook aan prachtige holografische lakken. Ze hebben echt voor ieder wat wils. Ik koos voor 2 sets. The Uptown Funk Cremes Set en By The Sea Trio. 2 totaal verschillende sets met totaal verschillende lakken.

Mermaid Vibes is een unieke roze paarse holografische lak met nog eens extra rood roze holografische glitters. Doordat het een langer flesje is, heeft de kwast een lange steel. Dit is even wennen met lakken. Verder is de lak dekkend in 1 laagje. Wat ik wel jammer vind is dat de lak wat mat opdroogt en hierdoor is het holo effect wat weg. Dit is natuurlijk prima op te lossen met een topcoat.Deze lak is ook los verkrijgbaar via de TuxPolish webshop dan betaal je $10,00 per lakje. Wanneer je de complete set besteld betaal je $30,00. Niet voordeliger maar zeker wel de moeite waard! Voor het verzenden van 8 lakjes heb ik $17,25 betaald.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to TuxPolish *Mermaid Vibes*

  1. oehh die is gaaf 😀
    femketje onlangs geplaatst…Look – Oh Deer – HalloweenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge