Tutti Fruity

Vandaag heb ik voor jullie Tutti Fruity staan. Nee dan heb ik het niet over de gedroogde vruchten maar over een heel schattig lakje. Toen ik laatst bij de DM Drogist in Duitsland was werd ik door Sonja op deze lakken gewezen. Ze zei dat het echt super lakken waren dus eenmaal overtuigd gingen er 2 met mij mee.
Colorama heeft echt prachtige lakjes en Tutti Fruity is een licht lila kleurtje met heel veel holografische glitters. Toen ik begon te lakken zag ik dat de lak niet dekkend was dus heb ik als basis de nieuwe lila kleur Hallo Marshmallow van Essence eronder gedaan. Hierdoor kreeg Tutti Fruity een prachtige boost!

Colorama heeft hele simpele flesjes en meer dan dat er op de dop staat staat er dan ook niet op. Ik vind het persoonlijk wat kaal en zie dan toch liever wat op het flesje staan. Maar goed het flesje zegt niets over de lak natuurlijk. Het kwastje is een gewoon rond kwastje wat fijn lakt.


Helaas heb ik geen foto van hoe de lak op zichzelf is maar wel van hoe hij tot zijn recht komt op Hallow Marshmallow. Ik heb er 1 laagje over heen aangebracht maar een tweede zou ook zeker niet misstaan. Over de droogtijd had ik niets te klagen want hij was best snel droog.


Colorama is te koop bij DM Drogist in Duitsland en kost maar €1,95. Ik vind dit prima voor een lakje en zeker als het zulke leuke en mooie effecten geeft.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Tutti Fruity

  1. Ja die is mooi, je krijgt er bijna een elfjes gevoel bij!

  2. Mooi lakje! Jammer genoeg kan ik hem niet aanschaffen, omdat ik nooit in Duitsland kom 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge