Turquoise Temptation

Maybelline komt echt met steeds vernieuwde ColorShow lakken en ik kan echt zeggen dat ik fan ben. Waar ik vroeger Maybelline met liefde en plezier liet staan moet ik er nu toch wel even langs lopen om te kijken. En niet alleen in Nederland maar overal ter wereld.

DSC_4059-BorderMaker 

De ColorShow lakken heb ik voor het eerst mogen zien bij de DM Drogist in Duitsland. Ik nam er toen heel voorzichtig 2 mee. Toen deze lakken mij eigenlijk wel goed bevielen en de lakken ook naar Nederland kwamen was ik er best wel blij mee. Nu is het ook nog eens zo dat ze zo af en toe hele leuke Limited Editions er tussen hebben zitten.

Vintage Leather is zo’n leuke Limited Edition. De kleur Turquoise Temptation is een donkere blauwe kleur waar pas bij het lakken wat flakies zichtbaar zijn. De flesjes zijn allemaal hetzelfde. Ze zijn rond en recht zonder gekke versmallingen of wat dan ook. Ze zijn gevuld met 7ml. Op de zwarte dop staat dat het gaat om een ColorShow lak met daaronder welke Limited Edition. De kwast is zelf wat plat maar niet breed.

DSC_4060-BorderMaker

Turquoise Temptation is al dekkend in 1 laagje. Wauw wat een beauty. Hij droogt super mat op en ziet er erg gaaf uit. Wel kan ik aanraden om een base coat te gebruiken.

DSC_4026-BorderMaker DSC_4027-BorderMaker DSC_4028-BorderMaker

Deze Limited Edition van ColorShow is nooit echt naar Nederland gekomen. Wel is deze LE te koop bij Big Bazaar. Hier kosten de lakken uit mijn hoofd €2,99. Zeker een aanrader!

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Turquoise Temptation

  1. Wat een leuk effect geeft deze nagellak zeg, gaaf!!

  2. Ik ben sowieso al fan van matte lakken en bij een kleur als dit staat het helemaal prachtig!

  3. Wauw, wat een speciaal lakje is dit, erg mooi!

  4. Wauw wat een gaaf lakje en kleurtje!

  5. […] heb vorig jaar een x 2 Vintage Leather lakken mee genomen van Colorshow. Een hele tijd geleden liet ik jullie al de blauwe zien maar ik […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge